iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 33 – Elin Bergstrøm

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson februar 6, 2021 18:00

iForm.no – Bodybuilding & Fitness Podcast – Ep. 33 – Elin Bergstrøm

Elin jobber som smed, er tobarnsmor og konkurrerer i Bodyfitness og i fjorårets NM tok hun en respektabel andreplass i et tøft startfelt.

I denne episoden som ble sendt live på YouTube forteller Elin blant annet om en veldig lang diett der hun gikk ned hele 25 kg..!


Elin på instagram: @ironmum88: https://www.instagram.com/ironmum88

Besøk våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på youtube kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema Andreas skal snakke om eller hvem han skal ha med som gjest. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no

Følg oss på instagram: @andreas_iform.no og @iform_no
Og her finner du oss på facebook.

Du finner oss også her:

iForm.no sin egen podcast med Andreas Adolfsson lar deg bli kjent med både kjente og ukjente profiler fra bodybuilding & fitness miljøet. Om du er interessert i styrketrening, kosthold, fitness & bodybuilding generelt er dette podcasten for deg! I tillegg får du også ta del av den seneste forskningen, kostholds og treningsprinsipper da Andreas med jevne mellomrom har med seg noen av landets beste coacher som deler sin kunnskap med lytterne.

Andreas Adolfsson
By Andreas Adolfsson februar 6, 2021 18:00

Kommentarer