iform.no konkurranse 2005 Resultater – 80 kg

iform.no
Av iform.no juni 14, 2005 19:30

NULL

Dommerne var ikke helt enige om hvem som skulle ha første plassen i denne klassen. Som det fremgår av poengene var det helt likt mellom første og andreplassen. Overlag en bra klasse med bra deltagere.

Kommentar ifra hoveddommer:
Her var det helt likt i poeng summen mellom Ismail og Michael. Michael er helt klart den med mest muskelmasse, men Ismail vinner pga en bedre ?overall package?. Han er veldig jevn i fysikken og har en veldig bra deff, proff posering og fin brunfarge.

1. Ismail Godarzy (6 p).Andreas: Fin ramme med veldig bra linjer. Bra hardhet og proff posering. Litt mer bredde på ryggen så blir dette meget bra. Hadde gjort det bra i en vanlig konkurranse!

Trident: Ser veldig bra ut forfra, men legger og bakside lår trekker litt ned. Ryggen burde også vært bredere. Pluss for bra brunfarge, fine poseringer og grei deff.

2. Michael Sprus (6 p).


Andreas: En grov mann med bra deff. Trenger litt større bein for å matche overkroppen. Også en god del poseringstrening så vinner du neste gang. Ville også gjort det bra på en scene!

Trident: Tett i toppen, men jeg synes Michael har den beste symmetrien. Veldig bra overkropp og rompe, men det må jobbes mer med bena ellers. Bena trenger også mer markeringer. Grei brunfarge og deff. Må jobbe litt med poseringen bakfra.

Pia: Bør jobbe med beina, fine linjer.

3. Erik Gunnholt (9 p).


Andreas: Utrolig bra bein og en meget bra form! Mangler litt bryst og bredde på ryggen.

Trident: Bra muskelmasse og symmetri. Bra fremside lår. Jeg synes Michael, Ismail og Erik er i en klasse for seg.


Uplasserte

Fredrik
Andreas: En til med bra deff og et bra utviklet bryst. Trenger mer bein, frem for alt bakside, i forhold til overkroppen.

Trident: Veldig bra overkropp og deff, men hvor har Fredrik vært på benøktene?? Trident pålegger herved treningsforbud på overkroppen og foreslår følgende 3-splitt: Dag 1: Fremside lår, Dag 2: Bakside lår og Dag 3 legger.

RitnarongAndreas: Veldig bra ramme som trenger mer muskler og litt bedre hardhet. Bra rygg, armer og skuldrer! Beintrening prioriteres! Savner bilde av leggene..

Trident: Fin symmetri uten at det er noe spesielt som trekker ned. Jeg savner imidlertid å se leggene på bildene.

Pia: Bør jobbe med beina, veldig bra rygg.


Tim
Andreas: Bra deff med fine detaljer i øvre del av ryggen. Mer muskler jevnt fordelt over kroppen plasserer deg bedre neste gang.

Trident: Egentlig en grei symmetri, men det blir litt lite muskelmasse. Mangel av bruning trekker også ned.


GunnarAndreas: Har lykkes bra med dietten og har en bra ramme å bygge videre på, men trenger mer muskler for å hevde seg i dette feltet. Bedre farge til neste gang;)

Trident: Lite muskelmasse, men bra utgangspunkt for videre trening. Gunnar må heller ikke glemme bena. Også her hadde helhetsinntrykket blitt bedre med litt bruning.

SimenAndreas: Er på rett vei, men trenger fortsatt noen års trening. Mindre olje neste gang;)

Trident: Samme kommentarer som for Fredrik. Blir veldig rar symmetri når bena mangler så totalt.

iform.no
Av iform.no juni 14, 2005 19:30

Kommentarer