Ikke gå deg på en sjokoladesmell!

Av Iform.no mars 3, 2013 09:00

Ikke gå deg på en sjokoladesmell!

Pass på å ikke gå på en ?sjokoladesmell? like før middag.

Faste måltider er det viktigste verktøyet for å stabilisere blodsukkeret.

Ikke hopp over måltidene tidlig på dagen for å spare kalorier. Du ender bare opp som en ?utsultet skapsniker? på kvelden.

Du bør spise minst tre hovedmåltider og to mellommåltider per dag. Når blodsukkeret er stabilt får du mer overskudd og bedre konsentrasjonsevne. Når blodsukkeret er stabilt er det dessuten lettere å velge den riktige maten.

Når man har lavt blodsukker, får man en ?drive? mot å velge mat med masse sukker. Hvem har ikke opplevd ?å slanke seg? til frokost og lunsj, for så å gå på en ?sjokoladesmell? like før middag.

Ref: www.melk.no

Av Iform.no mars 3, 2013 09:00

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!