Gymguiden: Imperia Gym

iform.no
Av iform.no februar 22, 2020 07:00

Gymguiden: Imperia Gym

Når vi er ute og lager trenings-reportasjer er vi innom mange forskjellige treningssenter og et som skiller seg ut i mengden er Imperia Gym.

Vi bestemte oss derfor for å bli litt bedre kjent med gymmet som drives av bodybuilding legenden Geir Borgan Paulsen.

TILBUD: Ønsker dere besøk av oss for å få en lignende profilering av deres treningssenter? Ta kontakt med oss på redaksjonen@iform.no eller andreas@iform.no for et uforpliktende tilbud.

Navn: Imperia Gym
Adresse: Grefsenveien 9B
Tlf: 22229070
Åpningstider: 05-23 alle dager
Åpningstider betjent: Man-Fre; 10-21 – Lør-Søn; 12-18

Pris medlemskap:

  • Avtalegiro 12 mnd binding; 399 kr/mnd
  • Avtalegiro uten binding; 469 kr/mnd
  • Kontant 1 år; 4788 kr
  • 6 mnd; 2900 kr
  • 3 mnd; 1550 kr
  • 1 mnd; 599 kr
  • Drop-in; 150 kr

Webside: www.imperiagym.com
Instagram: www.instagram.com/imperiagym
Facebook: www.facebook.com/imperiagym

Vi er et tradisjonsrikt treningssenter som prioriterer god oppfølgning og et trivelig miljø som bidrar til å gjøre oss annerledes enn de store treningskjedene.

Info om selve gymet:

Et fantastisk fint gym over to etasjer som får selv den mest kresne treningsentusiast til å storkose seg.
Geir Borgan Paulsen har i mange tiår vært meget godt kjent profil i fitness- og kroppsbyggermiljøet. I september 2015 gjorde han, sammen med Christopher Aanerud, sin drøm til virkelighet og etablerte Imperia Gym!

I 2017 og 2018 ble det gjort en fullstendig oppussing av de over 600 m2 store lokalene, med en påfølgende nyåpning i mars 2018.
Lokalene er lyse, og luften forteller at de er svært godt ventilert, nytt klimaanlegg ble installert under renovasjonen. I tillegg til gymet, er også de meget freshe garderobene nyoppussede.

I resepsjonsområdet er det en veldig koselig sofakrok der man kan sitte og nyte en proteinshake etter endt treningsøkt, eller bare slå av en prat med andre medlemmer.

Gymet er fullspekket med utstyr – det finnes absolutt alt, og av merker finner man bla Hammer Strength, Panatta, David, Teca, Precor, Woodway, Gym 80 og Gym 2000 – mao ordentlig kvalitetsutstyr!

En hantelrekke i hver etasje; i underetasjen helt opp til 60 kg og i overetasjen opp til 40 kg.

Som nytt medlem får man både treningsprogram og profesjonell veiledning, begge individuelt tilpasset sitt eget nivå. Geir deler mer enn gjerne av sin enorme erfaring, opparbeidet gjennom et langt liv i treningsbransjen som som tidligere profesjonell kroppsbygger på internasjonalt nivå, vektløfter og personlig trener. Vil man ha hjelp utover dette kan man selvfølgelig også kjøpe PT-timer.

Her vil seriøst trenende trives like bra som glade amatører eller ferske mosjonister. Miljøet er inkluderende og man føler seg virkelig velkommen. Så om du er på jakt etter et nytt sted å trene, kan vi på det varmeste anbefale Imperia Gym!

iform.no
Av iform.no februar 22, 2020 07:00

Kommentarer