JؘRGEN CORNELIUSSEN (WEB-TV)

iform.no
Av iform.no desember 16, 2011 06:00

JؘRGEN CORNELIUSSEN (WEB-TV)

Jørgen har (foreløpig) 11 gull. Vi ble med han på ei treningsøkt etter VM.

Jørgen har konkurrert i kroppsbygging siden 2001.

Hittill har han tatt 11 gull!

Nå i høst kom han på 3 plass i VM.

Iform.no var så heldig å få være med Corneliussen på trening rett etter VM.

Alder: 40 år
Bosted: Sande i Vestfold
Arbeid: Selvstendig næringsdrivende, Barnevernspedagog. Driver firmaet ?Tiltaksverkstedet-et tilbud til barn og unge? sammen med kollega Thomas Amdam.
Høyde: 180 cm
Vekt: Akkurat nå 106kg, men blir nok opp litt til.. Vil ikke over 115kg.
Off season: På det tyngste i 2009 veide jeg 114,5 kg. Startet på 109 kg mot VM.
Konkurranse: 103 kg. Prioriterer alltid kvalitet/hardhet/symmetri, fremfor volum/masse!
Sivilstatus: Gift med Janicke, min flotte kone! Barna våre Scott Christoffer 9 år og Isabelle 8 år pluss at vi skal ha en baby til i Januar 2012.

– P؅ TRENING MED JؘRGEN (DEL 1)

Meritter:

2001: 1. pl Oslo Grand Prix -90kg
2004: 1. pl Stavanger Open -100 kg
2004: 1. pl NM ? 100kg
2004: 1. pl Beste posør Stavanger
2007: 1. pl Stavanger Open -100 kg
2007: 1. pl Stavanger Open Overall
2007: 1. pl NM -100 kg
2007: 1. pl Nordisk Mesterskap
2009: 2. pl Stavanger Open (bak Stephan Havlek)
2009: 1. pl NM -100 kg
2009: 1. pl Overall Norgesmesterskapet
2009: 1. pl Nordisk Mesterskap Trondheim -100 kg
2011: 3. pl VM i Santa Susanna Spania den tyngste klassen

– P؅ TRENING MED JؘRGEN (DEL 2)

Fortell litt om deg selv:

Jeg ser på meg selv som en utadvendt og positiv person som liker å ha mange baller i luften samtidig. Dette er med på å gjøre at livet mitt kan være ganske hektisk til tider. I og med at jeg driver selvstendig går mye av tiden til arbeid med ungdom. Vi utvikler stadig konseptet vårt på flere områder.

Tiden utenom jobb og trening prioriterer jeg på familien min. Vi bor på en gård i Sande og her har vi kaniner, marsvin, katt, hund og hest. Jeg prøver å være en positiv og engasjert mann og pappa, og er glad i å ta med barna på Drammensbadet, slalåm, kinoturer osv både på hverdager og i helger. Ungene elsker når hele familien har filmkvelder sammen med pop-corn og kos, noe som spleiser oss enda mer sammen som en familie:-)

Når det gjelder trening, er jeg alltid motivert! Jeg prøver hele tiden å finne nye innfallsvinkler. Jeg henter ofte inspirasjon og tips fra utøvere i USA for stadig å oppnå en jevn fremgang rundt treningen. Det er viktig at treningen er variert og utfordrende og periodiseringen av trening er også viktig for meg.

Når det gjelder mine interesser så blir det mye Telemark, snowboard eller langrenn med familien om vinteren. Jeg prioriterer familien og venner og Janicke må ikke glemmes i alt som skjer i hverdagen. Uten henne hadde ikke noe av dette vært mulig! Jeg prøver stadig å forbedre meg enten det er i jobbsammenheng, mot trening eller familien.

Hva syntes du om Iform.no?

Iform.no er etter min mening Nordens beste treningsside. Etter dere startet med videointervjuer/trening utviklet dere konseptet videre og det likte jeg. Det er inspirerende å lese samt oppleve hvordan andre utøvere gjør ting og høre litt om hvordan de lever. Dette gir inspirasjon til mange og kan samtidig være med på å vise veien for en nybegynner. Det er også mange interessante artikler både når det gjelder kosthold og trening. Siden fungerer etter min mening like bra for en nybegynner som for en som konkurrerer. Det er godt levert av dere!

Hva er din målsetning?

Min målsetning er alltid å levere en bedre og mer velutviklet ?pakke? enn sist jeg konkurrerte. Så lenge jeg oppnår dette er målet nådd. Da jeg dro til VM hadde jeg tre mål:

1. Opp 3-4 kg muskelkvalitet fra sist konk i 2009. Jeg veide inn på 99.9 kg i 2009 og under VM veide jeg inn på 103 kg, så det er jeg godt fornøyd med.

2. Beholde symmetri og hardhet samtidig som jeg ønsket mer fylde på kroppen

3. Delmål 1: Finaleplass. Hovedmål: Komme blant topp 3. Utad gikk jeg ut med at målet var finaleplass. Man skal på en måte ikke gå ut for høyt her hjemme, men blant de nærmeste fortalte jeg om hovedmålet. Jeg liker å legge press på meg selv, fordi dette fører til høyere fokus til både trening og dietten.

Målsetningen videre har jeg allerede startet med, men den kan vi komme tilbake til. Nå skal familien og de nærmeste prioriteres, samtidig som treningen skal fortsette.

Når begynte du å trene?

Jeg har trent i hele mitt liv. Jeg kommer fra en idrettsfamilie. Bestefar var landslagsspiller i bandy og pappa var Norgesmester i turn. Broren min er av landets beste friidrettsutøvere, samt 3. pl i athletic fitness og i Nm i kickboxing. Jeg startet selv med vekttrening i 1995 på SATS i Drammen, og merket raskt at dette var noe for meg. Resultatene ble bare bedre og bedre ettersom jeg utviklet treningen og kostholdet.

Hva er det som driver deg?

Utviklingen og arbeidet mot det optimale driver meg. Veldig mange brenner kruttet for tidlig i denne sporten dessverre. Jeg tror på å periodisere treningen og sette seg delmål og hovedmål underveis for hele tiden å beholde utviklingen. Kreativitet i treningsarbeidet er viktig! Det å bruke ulike beinstillinger, rotere på øvelser osv vil hjelpe meg med dette. Den dagen jeg føler mitt potensial er nådd skal jeg være fornøyd, men heldigvis er d godt å vite at jeg sitter igjen med to gir og er i toppen allerede. Dette både driver meg og motiverer meg for videre fremgang. Et annet aspekt ved det er å kunne motivere og veilede andre, da spesielt ungdom som er på vei oppover. En hyggelig prat med noen positive ord kan påvirke andre mye og det syntes jeg er viktig å huske på. Man skal ikke bare ta men også gi noe tilbake til sporten.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Det er to muskelgrupper jeg er fornøyd med. Ben forside og skuldrene. Dersom man skal konkurrere internasjonalt er det utrolig viktig at bena henger sammen med resten av kroppen. Han man store ben med kutt, kan man allerede i en line-up skille seg ut fra konkurrentene.

Skuldrene mine gir meg en større ramme både i line-up og i andre poseringer som side chest og dobbel biceps både forfra og bakfra. Jeg prøver hele tiden å tenke helhetlig på kroppen og jobber hele tiden mot det optimale for meg og jeg velger derfor å prioritere svakhetene i fysikken.

Hva syntes du er din beste prestasjon?

Min beste prestasjon generelt er helt klart at jeg snart er pappa til tre barn :-), pluss at jeg har en flott kone som har gitt meg muligheten til dette.

Innen kroppsbygging er det selvfølgelig den siste prestasjonen med medalje i et VM! Etter hva jeg forstår er det ikke mange i Norge som har klart dette før meg, så det varmer. Jeg var utrolig imponert av Frank Valle da han tok gullet i Classic BB Vm og viste at det er mulig å nå toppen.

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

Helt klart kona mi, Janicke! Hun har vært med meg hele veien. Hun er min største støtte og en jeg alltid kan stole 100 % på. Der får jeg ærlige svar, med tanke på å få meg enda bedre:-) Hun har faktisk vært med helt siden jeg startet med kroppsbygging.

Hege Welle (Janickes Tante) lager? Karbebollene? mine, disse er bare helt utrolig gode! Den dama lager virkelig mat med ?sjel? samtidig som hun og familien betyr mye for oss og har hjulpet Janicke masse når jeg er på diett.

Kristoffer Tusberg: min gode venn og støttespiller. Denne karen er selv kroppsbygger og det finnes ikke et nei i hans munn vokabular. Han kaller meg bare ?storebror?. Han er snart utdannet ernæringsfysiolog, tar formsjekkbilder av meg og er generelt en ressurs for miljøet:-) En av mine absolutt nærmeste.

Anders Trogstad: min faste treningspartner de siste årene. Han var også med på beintreningsvideoen på iform/Bentrening. Aldri for sen, dønn seriøs og 100 % fokusert. Under dietten trenger vi ikke snakke til tider-alt går av seg selv. Samtidig konkurrerer vi ikke mot hverandre på dietten og trening,, men motiverer hverandre for å få ut det siste. En utrolig viktig kombinasjon.

Helsekostbolaget v/ Michael ?Micke? :som holder til ved veteranen gamle Svinesund. Her er jeg sponset på alle produkter og kan velge fritt i Deres store utvalg. Dette betyr utrolig mye for en utøver, samtidig som jeg kan prøve ut nye produkter og varer fra forskjellige leverandører.

De holder produkter fra mange leverandører, så det er absolutt verd turen til Svinesund. Samtidig har de hyggelige priser og personell som virkelig kan produktene sine. Jeg fikk veldig god oppfølging før VM. Godt at også resultatene viser til kvaliteten i produktene Deres. Hjertelig takk for all hjelp og hyggelige møter.
2XU restitusjonstøy/Enjoy Sport v/ Svein: Etter at jeg fikk en avtale med Svein og 2XU fikk jeg kortet ned restitusjonstiden etter øktene. Tøyet deres er best på markedet med opptil 70 Denier. Jeg brukte også 2XU tøy på flyturen til Spania for ikke å binde så mye væske, noe som fungerte optimalt! Disse har klær til mange ulike sportsgrener og jeg er stolt av at de også har meg med på teamet. Har du ikke prøvd disse klærne? Så vil du virkelig føle forskjellen etter du har prøvd dem. Bør stå øverst på ønskelisten til Jul.

Haraldsgym v/ Harald og Borgan: Jeg trener noen økter her i løpet av året og føler like mye positiv energi hver gang. Det er liksom noe spesielt når man går inn på det gymmet. Når disse gutta er så positive og imøtekommende, så fortjener de virkelig omtale.

Knut ؘines: en god venn og en person med energi ut av en annen verden. Jeg pleier å si til Knut at : Nå må du roe deg ned, jeg er ikke på jobb nå 🙂 Han er som en ungdom den mannen! Vi trener en del sammen og kjører mye sosialt med ungene våre. En virkelig god venn.

Svend Karlsen: Navnet kjenner alle, så trenger ingen nærmere presentasjon. Alltid like inspirerende og møte Svend. Han har utrolig mange historier på lur og har inspirert meg i mange år både som styrkeløfter, kroppsbygger og strongman samt menneske. Er alltid like alltid like jordnær uansett hva han har oppnådd, det er slike personer vi trenger i miljøet.

Daniel Myrvold: alltid positiv og rolig. Kanskje Norges beste posør! Takk for hjelp og råd ang posering fram til konkurranse! Samt en riktig god venn.

Bjarne Nordahl og Jon Syvertsen fortjener en takk med tanke på oppstarten av karrieren min. Vi startet også opp Drammen Fitness- og Kroppsbyggerklubb sammen.

Pro Gym Drammen v/ؘyvind. Dette er ett flott velutstyrt gym med Panatta maskiner og nok av vekter for å kjøre tunge sett. Miljøet er veldig godt, samt mange talenter med tanke på fremtiden. Fått hjelp av gymet når det gjelder trening og kost samt gunstige avtaler for ungdommer. Det absolutt beste gymet når det gjelder styrketrening i Drammensområdet.

Familien, venner, kollegaer, andre utøvere, publikum og ungdommer. Har vært med på og støtte, hjelpe, motivere i forskjellig grad. Dette betyr veldig mye når man får hvite hva du kan bety også for andre når man virkelig satser på noe. Er heldigvis så heldig med mange positive mennesker rundt meg både i familien, på jobb og i fritiden. Så stor Takk til Dere alle.

har du noen tips til en nybegynner?

– Tenk helhetlig. Se på kroppen som en helhet og husk at bena skal trenes like mye som overkroppen!

– Husk at trening, restitusjon/hvile og kost har like stor betydning for videre utvikling.

– Teknikk bør prioriteres fra dag en! Kjør heller flere repetisjoner enn få tunge, og feil.

– Få hjelp til å sette sammen et program som passer til akkurat deg.

– Ikke vær redd for å spørre om hjelp og råd. Jo før dess bedre.

– Start med 2-3 økter i uken og eventuelt øk gradvis opp til fem. Ikke start motsatt.

Hva er dine mål og ambisjoner?

Målet er å fortsette den utviklingen jeg har hatt. I 2004 veide jeg 93.5 kg, i 2007 opp til 97.5, i 2009 viste vekten 99.9 og i år 103 kg. Dette forteller om en jevn fremgang og det er dette jeg vil fortsette med. Jeg ser ingen vits i å stå på scenen med samme vekt som jeg hadde to år tidligere.
Ambisjonsmessig avventer jeg å gå ut med det. Jeg har mine tanker og drømmer, men nå er det først og fremst familien min som skal prioriteres.

Hva er fordelene og bakdelene med denne sporten syntes du?

Fordelene: er at man lærer kroppen sin å kjenne til det innerste. På slutten av en diett skal man ha vært i kjelleren, ellers har man ikke gjort jobben sin godt nok.. Det er en fordel å ha bakgrunn fra andre idretter fordi da har man referanser på hva som skal til for å bli god og man må tåle litt smerte. Man setter kanskje også mer pris på dagligdagse ting etter en diett, som andre vil se på som en selvfølge. Man blir målrettet og flink til å planlegge og systematisere trening, kost, hvile og fritid.

Bakdelene: Man må ofte forsake en del sosiale tilstelninger, og man får mindre tid med familien sin og venner. Det er fort å bli litt innesluttet den siste tiden av en diett. Man føler kanskje av og til at man heller ikke får den respekten for det man driver med i ulik form som man hadde ønsket, men dette føler jeg har blitt bedre ettersom jeg har drevet med dette i mange år nå. Samtidig som sporten vår blir mer og mer anerkjent blant folk flest.

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

07.00 – Står opp. Vekker barna, smører nister. Felles frokost.
08.30 – Jobb. Arbeider på en skole med 10.kl ungdommer.
10.00 – Frukt
11.30 – Lunsj
14-30 – Mat- Ferdig å jobb i skolen, deretter trening m ungdommer eller andre aktiviteter
15.00 -22.00 Jobb Del 2.
17.00 – Måltid
2000-Måltid
22.00 – Kveldsmat

Slik jobber jeg minst to dager/kvelder i uka, pluss en helg i mnd. Ellers slutter jeg kl 15.00 på jobb, trener og så drar jeg hjem og koser meg med familien og evt kjører aktiviteter med dem.

Fortell oss litt om treningsopplegget ditt!

Kjører en 5 splitt frem mot VM. I tillegg kjører jeg morgen kardio fra man-fre på 1 time. Samt litt posering når tiden strekker til.
I perioder kjører jeg også 4 splitt. Dette kan være i de tunge treningsperiodene der tunge baseøvelser prioriteres. Det er her svært viktig med restitusjon/hvile mellom øktene. Kjørte faktisk denne splitten i en år rekke og fikk mer fremgang enn tidligere. Men viktig med maks innsats når jeg var på treninga i disse periodene. Samtidig får man mer tid til familie og venner.
Anders Granheim sitt program er veldig bra, men det er viktig at utøveren kan tilpasse programmet til seg selv. Dette treningsprogrammet er inndelt i faser. Dette krever selvinnsikt og trygghet så man kan tørre å gå egne veier. Liker egentlig ikke å kopiere program fra andre, men det er viktig å prøve ut nye ting med tanke på videreutvikling, samtidig som treningen blir mer kreativ og spennende.

Som jeg har nevnt tidligere ser jeg på periodisering av treningen i ulike faser som svært viktig for å oppnå fremgang. Dette er også med på å gjøre treningen mer variert og interessant. Samtidig vil man oppnå større fremgang/resultater over tid.

Trener jevnt året rundt og pleier ikke å ta fri fra treningen. Kan heller i perioder trene mindre eller lettere. Tar kun fri når jeg er syk for eksempel ved forkjølelse, skader o.l

Siste program før konkurranse:

Benforside Dag 1:

Benspark  2xoppvarming 5×10-15 tellende, fin startøvelse samt gir god fylde og pump.

Knebøy i Smith 4×10-12 smalt samt 4×10-12 bredt kjører disse annenhver gang. Gjør at lårene får mer bredde, samt mer splitt.

Benpress 3×10-12 bredt samt 3×10-12 smalt kjører disse også annenhver gang. Smal fotstilling tar på innsiden av låret, bredt tar mest på utsiden.

Triceps og biceps Dag 2:

Dips 4x maks   2 sett smalt og 2 sett bredt annenhver gang. Flott oppvarmings øvelse samtidig som triceps får stor bldtilførsel.

Franskpress 4×10-12 denne øvelsen bygger mest på meg, eneste faren er at man fort kan få betennelse i albuene.

Smalbenk i smith 4×10-12 fyller godt opp samtidig som man får stor effekt og fylde.

Foroverlent tricepspress m/tau 4×12 fin avsluttningsøvelse når man begynner og bli tom under dietten, samtidig oppnår man maks pump i denne øvelsen.

Curl m/z-stang 2x oppvarming 4×10-12 volum øvelse nr 1 for armene mine, viktig og kjøre teknisk på øvelse .

Stående alt hantel 4×10 her får jeg mer peak siden jeg vrir/tvister hantelen i topp-posisjonen.

Biceps curl dobbel i mask 4×12 her er målet og få maks med blod inn i armene, føler nesten at de skal eksplodere etter siste sett her.

Cons enarms curl med hantel 4×12 over skråbenk, dette er en fin avsluttningsøvelse, man skal ikke være i stand til og kjøre tungt her.

Rygg , Legger Dag 3:

Chins 4x maks kjører alltid bredt her for og få mest bredde på latsen.

Stangdrag til mave omvendt grep 4×12-15 Så Phil Heat kjørte denne øvelsen i siste prog før konk. Kan gar deg at denne øvelsen virkelig gir fylde og pump i ryggen.

Sitt roing 4×1012 bred stang føler bred stang gir mer fylde og volum fremfor smalt.

Smal nedtrekk 4×12 kjører denne øvelsen litt lettere siden ryggen nå er fylt opp. Her er målet og få presset ut det siste man har igjen.

Legger 4x maks i tre vinkler stående. Grunnen til at jeg kjører alle tre vinklene innover lent, midten og utoverlent er for og på maks trykk og bredde på leggene.

Legger 4x maks i tre vinkler sittende

Bryst, nakke og mave Dag 4:

Bryst press i mask skråpress 2xoppvarming 4×10-12 tellende. Starter nesten alltid med skrå rygg pga at man ofte trenger mer fylde øverst i brystet.

Flat hantelpress 4×10-12. Nå er øvre del prioritert og man kan ta del i nedre del av brystet.

Flyes skrå med vajer 4×10-12 Suveren øvelse som virkelig gir fylde og strekk i brystet.

Peck deck 4×12-15 Avsluttningsøvelse her er målet og presse maks med blod inni brystet. For opptimalt med trykk og fylde.

Shrugs med hantel 4x maks varierer med hantler og mask. Viktig og holde hantelen i topp possjon i 1-2 sek før du senker. Løfter kun opp og ned altså ingen rotasjoner pga faren for skader.

– JؘRGEN TRENER MAGE


Mave crunsj med vajer på knærne tau i øvre talje 4xmaks Denne øvelsen gir maverutene volum og fylde som mange trenger før man skal på konkurranse scenen. Denne øvelsen tar hele maven.

Ligg benløft på benk 4x maks, først ben i 90 grader så strake ben. Flott øvelse som prioriterer nedre del av maven. Dett er en øvelse som er svært viktig hvis ikke maverutene i Harmoni med de øverste.
Kjører disse øvelsene annenhver gang i 4 runder.

Ben bakside og Skuldre Dag 5:

Liggende beinvippe 2x oppvarming så 4×12 Flott start øvelse som alltid fungerer. Gir raskt pump i baksiden.

Utfall med hantel  4×12 på hvert ben, 24 rep per sett. Denne øvelsen tar både på for- og bakside. Når det gjelder baksiden gir den fylde i hamstrings som gir mer fylde i stumpen.

Sitt vippe ben bakside 4×15. Bedre avlutningsøvelse finnes ikke. En av mine favorittøvelser fordi den gir maks pump, må nesten dras ut av maskinen etter hvert sett fordi den gir en formidabel pump.

Stå skulder pr i maskin 2x oppvarming 4×12 tellende. Har slitt litt med skulder skader, men etter at jeg tok denne øvelsen i bruk ble skuldrene mye bedre. De ble ikke like mye bakoverrotert som tidligere. Så dette kan være et greit tips og ta med seg for der som sliter med skuldrene.

Sittende foroverlent sidehev m/hantel 4×12 De fleste har bedre utviklet forside enn bakside. Denne øvelsen prioriterer baksiden maksimalt.

Enarms sidehev  vaier 4×12 Dette er en øvelse som virkelig fyller skulderens forside, derfor lurt og kjøre denne etter baksiden hvis forsiden er best.

Omvendt Pec deck 4×12-15 Suveren avslutningsøvelse når man nærmer seg maks pump. Her kan man tømme seg ut.

Fortell oss litt hvordan en Bodybuilder spiser

Jeg kaller meg selv en ?helårsbygger?. Dvs at jeg prøver å spise best mulig/riktig mat året rundt. Mengden blir selvfølgelig større off-season.

07.30- Havregrøt med proteinpulver, rosiner, nøtter og kanel
09.45- 2 frukter
11.30- Lunsj. Siden jeg er mye på kjøkkenet på skolen der jeg jobber med elever blir det sunn og bra lunsj. Eks grønnsakssuppe m kyllingkjøttboller, karbonadedeig o.l
14.00- Salat.. 200 g smårettskinke, ris eller cottage cheese, 2x frukt, lett youghurt, nøtter, ananas på boks eller 170 g lettkokte havregryn og 60 g whey protein.
17.00- 250 g ytrefilet, ris og grønnsaker eller pasta med kylling e.l
20.00- 170 g lettkokte havregryn, 60 g whey protein
22.00- 6x havreknekke, casin protein, lett youghurt eller hvitteomelett med grovbrød.
Før trening:  L?argingin – BCAA Pre Work
Under trening:  Vitargo
Etter trening:  Vitargo + BCAA

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

Jeg har gjort alt selv ang dietter siden 2001. Jeg har brukt utallige timer på å lese og studere kosthold og kostholdstabeller i starten, men etter at jeg følte jeg fant det optimale i 2004 har jeg kun justert opp og ned på mengdene av protein, fett og karbohydrater ettersom kroppen har økt i volum. I år har jeg konferert noe med Kristoffer Tusberg som snart er ferdig ernæringsfysiolog, og benyttet meg av noe av kunnskapen hans i tillegg.

Bruker du noen kostholdstilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

I og med at Helsekostbolaget på gamle Svinesund har hjulpet meg så bruker jeg disse produktene:
Whey Protein 2-3 drinker om dagen. Varierer mellom On Nutrition, Dahlblads og Caspari.
L?glutamin- Blander dette i alle proteinshakene
Casein protein Kveldsproteindrink On Nutrition
Vitaminer/mineraler morgen+kveld+c-vitaminer 200 mg
CLA/ALA/ R-ALA (På diett for å øke fettforbrenningen)
ZMA Kveld
Pre-work før trening for å få mer trykk under treningen.
Làrginin
BCAA

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

– Morgenkardio på tom mage
– CLA, ALA, R-ALA. Disse fungerer alle bra på forbrenningen
– Senke karboinntaket
– Kaffe
– Bruke chilli krydder i maten=øker kroppstemperaturen, Kanel i havregrøten
– For å fjerne fett må kroppen tilføres fett, men det må være flerumettet fett som f.eks tran, omega3, 6, 9 fettsyrer.

Beskriv deg selv med 5 ord:

1. Snill
2. Engasjert
3. Resultatorientert
4. Humoristisk
5. Rettferdig

Tilslutt vil jeg få takke alle de som har støttet opp rundt meg på dietten av familie, venner, folk på nettet, treninga og andre steder. Tusen hjertelig takk til dere alle.

Det gjør alt arbeidet som er lagt ned mer verdifullt. Takk også Raymond Hansen for knallbra massasje og Steinar Ruud ved Center Helse i Oslo som hjalp med kneskade og rygg. Samt Bent Jacobsen ved ؅ssiden kiropraktor Senter ang problem m korsrygg.

ؘnsker alle iforms lesere en Riktig God Jul og et Muskeloppbyggende Godt Nyttår. Vi sees!

iForm.no | WEB-TV

Amir Riazifard (WEB-TV)

Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)


iform.no
Av iform.no desember 16, 2011 06:00

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser