Jeg er Test-kanin for Gunnar på Kaliber! (ukas-blogg)

iform.no
Av iform.no september 20, 2011 16:21

Jeg er Test-kanin for Gunnar på Kaliber! (ukas-blogg)

På torsdag søkte Gunnar på Kalibergym på facebook etter jenter som klarer bare maks 3-4 Chins til å være med på et prøveprosjekt: Å klare 12 chins på 12 uker!

Jeg er ?Test-kanin? for Gunnar på Kaliber!

På torsdag søkte Gunnar på Kalibergym på facebook etter jenter som klarer bare maks 3-4 Chins til å være med på et prøveprosjekt: Å klare 12 chins på 12 uker!

Jeg ble kjempegira og sendte mail med en gang.

Dette er noe jeg virkelig vil lære meg, jenter som klarer det er tøft ! 🙂 Så jeg sendte mail.. og ventet?og ventet? Og plutselig dagen etter var det jaggu svar i innboksen, jeg skulle få være en av de 10 test-kaninene 😀

Så nå i natt hadde han sendt meg et fullt treningsopplegg som jeg skal følge, men en syyykt vanskelig måte å øve på å klare Chins på. Jeg skal i starten gjøre det motsatt på en måte, begynne øverst på stanga og senke meg saaaakte ned til armene henger strake.

HER KAN DU LESE MERE FRA http://kamillasin.treningsblogg.no/


Vi gir deg en ny blogg-tjeneste. Med dette tilbudet håper vi at mange av våre lesere vil benytte anledningen til å skrive om seg og sitt, and whatever måtte være i deres skrivende vesen!!

Du vil kunne bli overrasket over hvilken publisitet din blogg kan få. Del din verden og ditt syn på livet i våre dedikerte sider for dere lesere!Det er en hel verden der ute som kanskje blir ihuga tilhengere og lesere av akkurat dine innlegg. Ikke lev for deg selv, del ditt liv, ditt syn og dine historier, kunnskap, meninger og tanker med andre. Kanskje er du mer interessant enn du aner.

Vi skal tilrettelegge bloggen for deg slik at du blir mest mulig fornøyd, slik at du kan boltre deg hos oss og trives!

Vi vil til enhver tid opprettholde en bloggtjeneste som passer og tilfredsstiller deg best mulig, så nøl ikke med å komme med tilbakespill og påpekninger til hva som kan gjøres bedre, og vi vil bygge og endre bloggen slik at den blir best mulig for deg! Vi er her for deg, og for å forstå deg best mulig, så er det viktig at du kommuniserer med oss og holder oss up to date angående vårt innhold og våre tjenester!

Bloggere som skriver gode artikler, vil kunne bli kontaktet av oss med forespørsel om å publisere deres bloggartikkel som artikkel på våre forsider! Du kan dermed blogge deg til skribentstatus hos oss!
Opprett din egen blogg på få sekunder

Klikk her for en liste over våre blogger

iform.no
Av iform.no september 20, 2011 16:21

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser