John Johnnyboy Johannessen

Av Geir Tverdal september 7, 2012 00:00

John Johnnyboy Johannessen

John debuterte som junior i 2010. Nå to år etter er han klar før høstens konkurranser

Iform.no følger utøverne som skal konkurrere høsten 2012
Norway Open ? «battle of champions» og ny bikiniklasse!

John debuterte som junior i 2010. Nå to år etter er han klar før høstens konkurranser


Alder: 22
Bosted: Sandnes
Arbeide: Tekniker
Høyde: 180.5
Vekt-Off-season: 105-108 (men etter NM skal jeg over 110 hehe)
Vekt-Konkurranse: Kan veie 88.5 på Norway Open så blir nok rett under det. Veide inn på 92.5 når jeg debuterte i 2010, men var langt ifra fornøyd med formen, så har lært leksa til denne gang;)
Sivilstatus: Venter i spenning på drømmedama^^

Meritter:

  • 3. plass debutant Norway Open 2010
  • 3. plass junior NM 2010

Fortell litt om deg selv:

Er en veldig spontan, sta og ivrig person. Elsker mat mer en alt, så gleder meg sykt til å bli ferdig med diett-løpet nå, sånn jeg kan trykke i tryne igjen. Trening er jo min største lidenskap så mye av fritia blir brukt på gymmet. Ellers er jeg glad i Engelsk fotball, der favoritt laget er Manchester City. Så kort oppsummert er trening, mat, fotball, film, biler, tattoo og venner mine største interesser.

Når begynte du å trene:

Tok mitt første steg inn på Sports-Club Stavanger (nå Elixia) første dagen min på videregående skole. Var 15 år og veide 62 kg hehe.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med:

Må si brystkassa, men har også blitt veldig fornøyd med låra som tidligere var en svakhet.

Har du noen tips til en nybegynner:

Les mye om trening  og vær engasjert i alt som omhandler trening. Ta opp kunnskap fra folk med peiling/erfaring.  Spis godt og hold hviledagen hellig.Hva er dine mål og ambisjoner:

Hovedmålet mitt er det jeg begynte på dietten for, det er å vinne junior klassen på NM. Sist jeg stilte var det siste sjanse som junior. Jeg var debutant og hadde en tivoli diett. Trodde ting kom lettere enn det faktisk gjore. Dette førte til en halvgrei plassering med bronsemedalje, men you live you learn. Heldigvis forandret  NKF reglene etter IFBB, som tilsier at du er junior tom året du fyller 23. Noe som ga meg en gylden sjanse til å ta tittelen. Norway Open tar jeg som en oppkjøring til NM, litt kjipt at det ikke er junior klasse der. Så der blir det Classic + 180.

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg:

Tar bare en helt vanlig dag på diett da.
Står opp klokka 6 å kjører ned til gymmet for å ha morningkardio. Etterpå kjører jeg hjem å dusjer og spiser før turen går videre til jobb 08.00-16.00. Når jeg kommer hjem fra jobb spiser jeg  før jeg drar ræva mi på trening  i 17-18 tia. Er hjemme i 20 tiden fra stryketrening, da lager jeg mat for morgendagen før jeg slenger på TV?en frem til leggetid.

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt:

Trener vanligvis 2 dager på og 1 dag av. Varierer mengde, intensitet og belastning. Nå på dietten går det ganske intensivt for seg med mye mengde.

Har du selv satt opp dietten eller har du fått hjelp til det:

Har skreddersydd dietten sammen med Norges beste coach Andre Erik Thesen.

Bruker du noen kostilskudd, kan du fortelle oss hvilke:

Bruker: L-Glutamin, ZMA, Proteiner, Multivitaminer, Selolje og en Fatburner nå på diett. Off-season går det mer i Gainere hehe.
Alt fra kosttilskuddsforhandleren Nordic Power: www.nordicpower.no som har enormt bra utvalg og gunstige priser.

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen:

Ja har ett veldig bra tips, ett som har funket effektivt for meg. Når du begynner kardio økta, gå fort sånn pulsen kommer ganske høyt så stiller du ned tempoet etterhvert da ligger pulsen stabilt høyt resten av økta.

Noen spesielle enkeltpersoner du vil nevne:

؅smund Tveitevoll som har lært meg mye grunnleggende innenfor styrketrening og vært med å bygge mitt kunnskapsnivå enormt på den tiden han coacha meg.

Andre Erik Thesen som har vært fantastisk inspirasjon og hjulpet mye. Hadde aldri vært der jeg er nå uten hans hjelp.
Rami Le Rock som har vært min treningspartner siste halvåret. UMULIG å finne en bedre treningspartner. Nuff said.

Har du noen forbilder:

Arnold Schwarzenegger, the one and only.

Noe og si før vi avslutter:

-The mind is the limit, mine is limitless-

Noen spesielle enkeltpersoner du vil nevne:

Ine Cecilie ؘstenby fra Sana Helse som har sponsa meg med fantastisk behandling hele dietten.


Av Geir Tverdal september 7, 2012 00:00

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser