Julie Firing-schou (WEB-TV)

iform.no
Av iform.no oktober 26, 2012 06:00

Julie Firing-schou (WEB-TV)

Vi ble med Julie som tok en 2 plass i Nordisk – på trening

Julie debuterte i BikiniFitness nå i høst – med bla en 2 plass i Nordiskmesterskap.

– Vi ble med henne på en treningsøkt noen dager før Nordisk.

Alder: 22år
Bosted: Tønsberg
Arbeide: GeoIngeniørene AS – assisterende landmåler
Høyde: 1.61
Off-season: 55-57kg
Konkurranse: 50-53kg
Sivilstatus: Singel

Meritter :

  • NorwayOpen 4.plass i BikiniFitness -163
  • Nordisk Mesterskap 2.plass i BikiniFitness -163

Fortell litt om deg selv:

Glad jente med bein i nesa! Elsker å gi meg selv og få nye utfordringer og tar dem på strak arm! Liker å pushe meg selv og se hva jeg kan få til! Ses som regel med ett stort smil om munnen – og latteren rett rundt hjørnet!

Hva synes du om iform.no?

Er dette ett *smisk smisk* spørsmål? 😛 Oversiktelig og gode artikler! Synes det er bra at dere drar inn både kost, annen sport – samt tips! Det er interessangt å lese og jeg føler meg oppdatert på det meste når jeg titter innom. Kan være såpass ærlig å si at det er flere ganger om dagen 😉

Hva er din målsetning?

Mitt mål i år – selv med så få mnd igjen, er VM om det blir en mulighet selvfølgelig! Har en stor drøm og konkurere i verdensklasse! Jeg har allerede fått kommet meg til nabolandet Danmark – en opplevelse uten like! Så blir det det og se fram til neste år, planlegge litt av hva jeg skal – til nå har jeg allerede sett for meg noe nå i høst!

Når begynte du å trene?

Jeg oppdaget mitt elsk til styrke og TUNG trening i Januar år 2012 – og fra i sommer tok manualene 100% over ridesporten!

Hva er det som driver deg?

Ja hvor skal jeg begynne.. Teamet og trenings partnerene på ToppForm! resultater ikke minst, kontrollen på både kropp og sinn! Motivasjonen du får fra andre og det boosen du får av en klapp på skulderen etter en god/slitsom økt! Målene du setter deg, viljen til å oppnå dem og troen andre har på deg.

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Vanskelig å plukke ut en bestemt muskel gruppe jeg er mest fornøyd med! Da det kommer ofte ann på dagsformen! Men den muskelgruppen jeg liker mest å trene er mage og rygg!

Hva synes du er din beste prestasjon?

Jeg må rett og slett si at jeg er utrolig fornøyd med begge plasseringene jeg har fått så langt! Men 2.plassen i Nordisk er helt rått!!

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

؅h ja – hele teamet mitt!! Team ToppForm. Kan nevne noen spesielle som jeg kan legge meg i støvet for: Martin og Solbjørg Engstrøm, Kim Torgersen og Kenneth Foss som har hatt troen på meg og hjelpet meg fra dag 1! Yvonne som har tatt seg tid til å hjelpe meg med poseringer og t-walk øving! Så har du Sterken som har hjelpet meg backstage, samt Linda Antonsen! <3 Frode Rosvoll som nå har endret litt på dietten nå etter konkuransene og Marius Gangmark som var den som først tok kontakt med meg! Alle der borte har tatt meg i mot med åpne armer og for en gjeng! Venner, familie og arbeids kolegaer som virkelig er støttende og gir meg mye motivasjon til å fortsette! Vil også takke mine herlige og produktive sponsorer: Beatrice Pro som sponser meg med bikinier, merket Bizzy B! Bar K Chalmers som sponser meg med gratis photoshoots - vipper og negler!

Har du noen tips til en nybegynner?

Aldri gi opp!! Ingen ting er umulig så lenge du vil det sterkt nok, ikke la noen si at du ikke kan….for du KAN! Viljestyrke har mye og si innen denne sporten, så man må være forbrent på at man må gå inn i sitt innerste og tenke seg godt om hva som er best for nettopp DEG! Sett deg små, men viktige mål – så når du toppen uansett, så lenge du er fornøyd med deg selv! 🙂

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

06.00: Opp og hopp! Ut med hunden – morgen cardio 08-16.00: Mandag til fredag – GeoIngeniørene AS 16.30: Ut med hunden, lek og moro! 17.30: Trening! Etter trening prioriteres mat laging for neste dag og planlegging. 21.00: Lufte den firbeinte igjen 🙂  Kvalitets tid med venner & familie om energien og tiden er på plass!

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!

Tidligere hadde jeg en variert uke og trente mye etter hvordan arbeids dagene og timene jeg hadde på senteret jeg instruerte på før var – bassert på trenings tips fra ToppForm! Nå kjører jeg ett fast trenings program som de har satt opp – samt Frode – 5 dager styrke – 2 til 1 dag trenings fri 🙂 Men blir fort litt cardio disse dagene 😉

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

  • Omega 3 
  • 4-PhaseProtein
  • ZMA 
  • Mineraler og vitaminer.

Beskriv deg selv med fem ord:

Glad – Viljesterk – Lattermild – ؆rlig – Surrehue!

BikiniFitness VS BodyBuilding

iForm.no | WEB-TV

Amir Riazifard (WEB-TV)

Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

 

iform.no
Av iform.no oktober 26, 2012 06:00

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser