Kaj Remi Hauerberg

Av Geir Tverdal april 13, 2012 11:40

Kaj Remi Hauerberg

Det å komme meg på scenen som kroppsbygger har vært ett ønske fra tidlig alder

LES OGS؅: Sandefjord open 2012

Det å komme meg på scenen som kroppsbygger har vært ett ønske fra tidlig alder så det meste av treningen som har blitt gjort har ledet opp til dette. Så det er nok en drøm som går i oppfyllelse:)

Født: 12.07.1982
Bosted: Kløfta
Høyde: 1.88
Vekt: 97 kg
Klubb: Team 24 fitness
 
Hvor lenge har du trent?

Har trent i ca 12 år men seriøst for bygging siste 3-4 årene.
 
Har du fått hjelp, i så fall fra hvem?

Jeg har fått god hjelp fra Tommi Thorvildsen ved 24 fitness med tanke på diett og treningsopplegg (uten han hadde ikke dette vært mulig), samt at når jeg begynte å tenke på å gå for scenen seriøst for 3-4 år siden var det en ved navn Brynjar Skoglund ved Harald’s Gym som hjalp meg med mange økter og gjorde meg bedre enn det jeg antageligvis hadde klart selv, viste meg en del triks og tips:)
Også må jeg få takke min utrolig samboer Kristine som har latt meg realisere dette. Hun har stått ved min side i 7 år og jeg hadde ikke kunne klart dette uten støtte fra henne:)
 
Hva synes du har vært verst under forberedelsene?

At jeg er avhengig av junkfood og sjokolade, og får ikke spist så mye av det under forberedelser:) Ellers er det ikke så mye å sette fingeren på bortsett fra litt dårlig med energi til det daglige. Man blir litt tappet av mye cardio og trening i løpet av dagen.


 
Hva gruer du deg mest til på søndag?

Har vel ikke så mye å grue meg til siden dette er en drøm som går opp for meg og kunne konkurrere, så jeg har bare positive tanker rundt dette. Må isåfall være at noe går galt under de siste dagene på mat noe jeg regner med at går problemfritt.
 
Har du noe å si til andre som vurderer å stille i nær framtid?

Hold motet oppe, man kommer dit uansett hvis viljen er der! Tren hardt, spis riktig og sov mye, det gir resultater man ellers bare kunne drømme om. Og pass på og få hjelp der du kan få hjelp, fra en klubb eller noen som kan det de driver med.
 
Hvordan har dietten din sett ut 
 
06.00: 70 gr havregrøt med flytende natreen, 50 gr whey proteiner (Tomminutrition) Verdens beste protein pulver i smak og kvalitet:P
 
09.00: 9 eggehviter, 30 gr ris
 
12.00: 225 gr kylling, 30 gr ris
 
14.45: 225 gr biff, 30 gr ris, 200 gr brokkoliblanding, 1 ss udo choice. (før trening)
 
17.15: 50 gr whey proteiner (Tomminutrition), 8 riskaker
 
19.00: 225 gr kylling, 30 gr ris, 200 gr brokkoliblanding
 
22.00: 9 eggehviter, 200 gr brokkoliblanding
 
http://www.tomminutrition.com/ Verdens beste protein pulver i smak og kvalitet:P Det har hjulpet meg mye og klart å frastå sjokolade på grunn av smaken på de produktene 🙂


 
Noe mer du vil ha med?

Har jo noen resultater med tanke på vektnedgang jeg er ganske så stolt av, med tanke på at 2/1-12 så veide jeg 127 kg og hadde en fettprosent på 22,8% var jeg kanskje noe overvektig. Men med god hjelp og MYE selvdisiplin så har jeg gått ned 30 kg i vekt samt en fett% på nåværende tidspunkt som er på ca 5%.
Så hvis det er mulig for meg som er sjokoman så er det mulig for alle:)

Av Geir Tverdal april 13, 2012 11:40