Keywan Nabii

Av Iform.no oktober 1, 2009 23:25

Keywan Nabii

Keywan Nabii vant Classic Bodybuilding på Stavanger open, på NM kom han på 2 plass. Vi tok en prat med han etter Stavanger open.

Keywan Nabii vant Classic Bodybuilding på Stavanger open, på NM kom han på 2 plass. Vi tok en prat med han etter Stavanger open.

Visste du at du kom til å vinne Keywan?
Selvfølgelig visste jeg det. Jeg har trent hardt for dette. Geir Borgan har hjulpet meg mye med trening og diett. Tommi Thorvildsen har sponset meg og hjulpet meg masse også. Jeg stiller for gymmet hans 24fitness.

Hva har du spist den siste uken?
Jeg spiste faktisk ikke så lite. Det har gått i kylling, biff, fisk og ris. I går spiste jeg jævlig mye. Kutta vann også i går.

 

Hva er målet ditt?
Målet mitt er NM, Nordisk og VM.

Du vant 5000 kroner nå. Hva skal du gjøre med dem?
Jeg hadde lyst til å kjøpe kjøkkenutstyr. Sånn kjøkkenmaskin til å lage boller og kake med. Jeg har ellers alt jeg trenger. Men de pengene går nok til å dekke hotellet og flyet for denne turen.

/artikkel/v-konk-nm2009-cb-menn/1AEK7230.jpg

/artikkel/v-konk-nm2009-cb-menn/1AEK7255.jpg

 

Av Iform.no oktober 1, 2009 23:25

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!