Kristine Nordstad Moen

Av Geir Tverdal april 12, 2012 17:41

Kristine Nordstad Moen

Kristine vant sin klasse i Fredrikstad open – Nå står Sandefjord open for tur

LES OGS؅: Sandefjord open 2012

Trening og diett skal være gøy! La de endringene som skjer med kroppen være motivasjon på de dagene som er litt kjipere enn andre.Ikke unngå venner og familie bare fordi du er på diett ? man kan faktisk spise en boks cottage cheese på kino også.

Født: November 1983
Bosted: Trondheim
Høyde: 158
Vekt: Håper på en offseansonvekt på 54-55 kg
Klubb: Kaliber FKK
Blogg: http://missmowmow.com

Du debuterer nå i vår, hva fikk deg på tanken til å stille?

Jeg kjenner noen av de jentene som debuterte for Kaliber høsten 2011. Hadde det ikke vært for de, og spesielt Anneli Jacobsen, så hadde jeg nok aldri tenkt tanken! Jeg har jo trent i mange år, og hadde allerede begynt å stukturere styrketreningen mer da jeg bestemte meg. Grunnlaget var til stede, så da var det bare å begynne på diett for å få av fettet, samt sette litt ekstra fokus på skuldertreningen, og begge deler har gitt gode resultater.

Hvor lenge har du trent?

Jeg fikk øynene opp for styrketrening for ganske nøyaktig 10 år siden. Jeg har jobbet mye som gruppeinstruktør og fått en del aktivitet gjennom det i løpet av disse årene også, så hvor seriøs jeg har vært med styrketreningen har variert veldig da jeg også liker å løpe. Nå har jeg ligget jevnt på 3 styrkeøkter i uka i nesten et år, og det siste halve året med hovedfokus på å konkurrere i fitness.

Har du fått hjelp, i så fall fra hvem?

Jeg har fått hjelp fra teamet på Kaliber. Gunnar Strand Jacobsen har hjulpet meg med styrkeprogrammer og diett den første tiden, og så har Håvard Huse hjulpet meg med poseringer og styrt dietten nå i innspurten.

Hva synes du har vært verst under forberedelsene?

Jeg har egentlig hatt det ganske bra under forberedelsene. Det verste er vel at kroppen har ?skrudd seg av?, at jeg ikke svetter, får opp pulsen eller får noe særlig trykk på trening. Jeg gleder meg ekstremt mye til å skru opp energiinntaket og få trent litt skikkelig igjen!

Hva gruer du deg mest til på søndag?
؅ vente på at brunfargen skal tørke. Bortsett fra det så gleder jeg meg bare!

Hvordan har dietten din sett ut?

Jeg har spist 4-5 måltider hver dag, noe som har fungert greit for meg i forhold til jobbsituasjonen. Til frokost har jeg spist havregryn og proteinpulver, stort sett i form av grøt. Deretter har jeg spist to måltider med kjøtt, kylling eller fisk pluss grønnsaker. I starten spiste jeg litt ris eller søtpotet i tillegg, men da det ble kalorikutt lot jeg det vike til fordel for mer grønnsaker! På styrkedager har jeg hatt proteinpulver og rosiner eller riskaker etter treningsøkta, mens styrkefrie dager har inkludert et måltid med laks og grønnsaker i stedet. Til kvelds har det vært cottage cheese eller mager kesam og bær. Den siste måltiden har jeg flyttet litt mat fra to dager over til den tredje, noe som ga meg god effekt. Da har det vært eggehviter til frokost på de to første dagene, og ekstra havregryn, ris og søtpotet på den tredje dagen. Av kosttilskudd bruker jeg hovedsakelig kreatin, BCAA, samt vitamin- og mineraltilskudd. Fordelen med denne dietten har vært at jeg har kunnet variere i det uendelige ? og jeg er enda ikke lei etter et halvt år.

Til slutt har Jeg lyst til å si tusen takk til alle de som har kommet med positive tilbakemeldinger og oppmuntrende kommentarer underveis! Jeg vil også rette en stor takk til Astri på urbanhair.no som har hjulpet meg med håret, JanTana-Lisa som fikser brunfarge og negler, og ikke minst Tonje på Axis Kropp og Helse som brettet opp armene og tok tak i en sliten og herjet kropp for å få den så bra som mulig. Tre fantastiske damer! Og så må jeg rette en spesiell takk til familien min, de nærmeste venninnene mine og min trofaste treningsmakker. Det hadde nok ikke føltes like lett hvis det ikke var fordi jeg føler at jeg har hatt 100% støtte og support fra alle disse fra første dag. Dere betyr veldig mye for meg alle sammen!

Av Geir Tverdal april 12, 2012 17:41