Kroppsbygging er fascinerende! (WEB-TV)

Av Geir Tverdal november 5, 2013 09:00

Kroppsbygging er fascinerende! (WEB-TV)

Kroppsbygging er er kunst! Det er rått med en heftig, stor og rippa kropp!

Kroppsbygging er fascinerende!

Kroppsbygging (bodybuilding) er å trene og bygge opp ulike muskelgrupper i kroppen for å oppnå et resultat hvor musklene blir betraktelig større og sterkere. Mennesker som driver med kroppsbygging på profesjonelt plan kalles kroppsbyggere eller bodybuildere. Disse er også ofte med i konkurranser hvor de står på en scene hvor de blir dømt av dommere. Dommerene ser etter ulike ting, som størrelse, symmetri og posering.

Kroppsbygging er kunst!

Herakles er en av de store og sterke vi kjenner fra gresk mytologi. Han var sønn av Zevs og blir ofte regnet som den største av de mystiske greske heltene. Heroene er best kjent for sin overmenneskelige styrke.

I romersk mytologi ble han kalt Herkules. Usedvanlig styrkekraft, mot, kløkt, og seksuell manndomskraft var blant hans fremste karaktertrekk. Hans ikonografiske egenskaper er løveskinnet og klubben. Disse kvalitetene forhindret ham ikke fra å bli oppfattet som en leken person som brukte spill for å slappe av fra arbeidet og han tilbrakte mye tid med barna. Ved å erobre farlige arkaiske styrker skal han etter sigende ha «gjort verden trygg for menneskeheten».Herakles var meget lidenskapelig og lettbevegelig, i stand til å gjøre både store dåder for sine venner og å være en forferdelig fiende som ville la det gå fryktelig utover de som gikk imot ham. Det har blitt laget utallige skulpturer og blitt skrevet mye om Herakles gjennom flere århundrer.

 

Av Geir Tverdal november 5, 2013 09:00

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.