Kroppsbygging er kunst!

iform.no
Av iform.no september 22, 2009 11:49

Kroppsbygging er kunst!

Marius Graatrud, som så kjært er kalt meteren, er nå klar for høstens konkurranser.

Les også: Metern unico en el mundo

Marius Graatrud, som så kjært er kalt meteren, er nå klar for høstens konkurranser. Jeg fikk et intervju med muskelbunten.

Hvordan er nervene før konkurranse nå?

Vel, følte jeg har ligget et hakk foran hele veien denne gangen, men du vet mot slutten blir man sliten og iblant tviler man og blir usikker. Det er som oftest slik mot slutten. Det er farlig å tro at en alltid blir best, og da kan man jo få en overraskelse (been there, done that).

Hva har du forbedret siden sist?

Har jobbet hardt med svakhetene mine og da er vel den største forandringen beina mine. Nå begynner de helt klart å være på size med overkroppen, så det er litt moro. Ellers har jeg blitt gjevnt bedre overalt.

Hva veier du nå i forhold til sist da du stilte?

Stilte jo bare for et halvt år siden, men tror jeg blir et par kg tyngre denne gangen og hardere. Noen kg opp har det vel gått, men vanskelig å si konkret. Jeg er størrre og bedre helt klart, så nå må bare bitene falle på plass riktig. Følger mer eller mindre samme diett som sist.

Trener du annerledes?

Ja, jeg har trent litt annerledes en periode nå. Jeg har trent gjennom kroppen oftere. Jeg har kjørt gjennom kroppen to ganger i uka kontra en som jeg har pleid. Så har jeg hatt fokus på bein og lagt inn hviledager for å vokse mest mulig der det er ønskelig.

Hva synes du om at Nordisk arrangeres i Trondheim?

Det er drit kult at Nordisk er i Trondheim selvfølgelig. For disse trønderne ikke minst og vise at de kan heie da. Det er kult at det er på hjemmebane, så da håper jeg det blir masse publikum og god stemning. Blir mitt første NM og Nodisk så nå gleder jeg meg masse.

Hva er dine ambisjoner videre etter evnt Nordisk?

Så lenge ting går som det skal, blir det VM etter Nodisk i Quatar 1-5. nov.

Hva fascinerer deg mest med kroppsbygging?

Det som fascinerer meg mest er disiplinen en må ha og evnen til å forandre sin kropp slik en vil. Konsekvent bygge noe så godt man kan. Ikke bare trene dag inn og dag ut, men se på seg selv og lage en skulptur. Det er rått med en heftig, stor og rippa kropp, kunst spør du meg!


Da ønsker vi den lille og store kunstneren vår LYKKE TIL med mesterverket!


Konkurransene som står for tur i høst er:

iform.no
Av iform.no september 22, 2009 11:49

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser