Kvinner slappere enn menn

iform.no
Av iform.no januar 4, 2011 06:00

Åtte av ti nordmenn sier at de opplever energimangel i vinterhalvåret. Kvinner sliter mest, viser en fersk undersøkelse

Les også: If I were a GIRL..? ? Reality Check For The Bitches

Åtte av ti nordmenn sier at de opplever energimangel i vinterhalvåret, og særlig i perioden januar til og med mars.

Kvinner sliter mest, viser en fersk undersøkelse utført av Norsk Gallup.

I undersøkelsen kommer det frem at kvinner føler seg slappere enn menn. Bare ni prosent av kvinnene oppgir å ikke ha energimangel, mens det tilsvarende tallet for menn er 15 prosent. Undersøkelsen viser også at det er regionale forskjeller. Overraskende for mange, er det ikke innbyggerne i de nordligste fylkene som sliter med å finne energi i mørke vintermåneder. Det er nemlig sørlendingene i Vest-Agder som oppgir å ha størst problemer med å komme seg gjennom vinterdagene.

Stort behov

Behovet for påfyll av energi er størst mellom klokken 15 og klokken 18 på de dagene nordmenn føler de mangler energi. Hele fire av ti nordmenn sier at de mangler energi på ettermiddagen, mens to av ti mangler energi mellom klokken 7 og klokken og 11 om morgenen.

— Det er akkurat dette behovet for påfyll på dagtid vi håper vår nye energidrikk kan dekke, sier Kyrre Lømo, Franchise Manager PepsiCo Norge.

Marked i vekst

Markedet for energidrikker i Norge er nemlig i stor vekst. Bare i år regner bransjen med en økning på 20 prosent

? Dessuten viser våre undersøkelser at flere kunne tenke seg slike drikker, men unngår dem fordi de inneholder mange kunstige tilsetningsstoffer, opplyser Lømo.

SoBe Pure Rush er den første energidrikken i Norge med bare naturlige ingredienser, som for eksempel guarana, ginseng og yerba maté. Drikken inneholder også koffein, som blant annet finnes naturlig i guarana-bærene. Sukkeret i SoBe Pure Rush kommer fra sukkerroer, og bidrar sammen med koffein til å gi en oppkvikkende effekt.

– Vi vil presentere et produkt som tar folks hektiske hverdag på alvor. Endelig får nordmenn et alternativ med naturlige ingredienser som kan gi et oppkvikkende energiløft kombinert med en god smak. Det er nesten underlig at ingen har lansert et slikt produkt allerede, mener Kyrre Lømo

Drikker

Når nordmenn trenger ekstra energi i løpet av dagen, tar over halvparten (52 prosent) seg en tur, eller går på trening, mens 41 prosent spiser noe for å få ekstra energi. 21 prosent av de spurte oppgir at de tar seg noe å drikke, mens 20 prosent tar seg en lur

For nærmere informasjon, vennligst kontakt:
Kyrre Lømo, Franchise Manager PepsiCo Norge, tel 22 13 25 00

Les også: Pump i vei mann! Kvinner vil ha muskler!

iform.no
Av iform.no januar 4, 2011 06:00

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser