Lars Berglund

Av Iform.no januar 25, 2005 17:51

Lars Berglund

Lars Berglund er Norrlandsmästare i Bodybuilding. Han har trent i 13 år. Les mer om denne store mannen her

Fullt navn: Lars Berglund
Webside: www.larsberglund.tk
Alder:
27år
Bosted: Bor i villa
Arbeide: Ordningsvakt
Høyde: 178cm
Vekt: on90-95kg off105-110
Sivilstatus:
Sambo med Linda Berg
Meritter:
Norrlandsmästare i Bodybuilding 1999 +80jun, 4:a Sm +80 jun, 6:a Sm sen-90kg 2002 En till tävling som var lite kul , var när Budo&Fitness här i stan stan hade invigning som var det en tävling om vem som gjorde mest antal reps på 50kg i bänk… den vann jag på 109 reps 🙂


Mobiltelefon:
Nokia 6600
Musikk:
Allt som får pulsen att öka:) typ: Soil , Jay Z/Linkin Park , DMX plus mkt mera.
Favorittfilm:
Oj, det är många det…Sagan Om Ringen filmerna är ju grymma!
Favorittdrikk:
Fanta Free(annanas) *s*
Drømmedame:
Som tur är så har jag lyckats fånga henne, se sambo 😉 Favorittmat:
Kinamat
Drømmebil:
Hummer H2 eller kanske en Viper GTS skulle inte göra ont*s*
Idoler:
Har inga direkta idoler

Når begynte du å trene? Hvor lenge har du holdt på til nå?
Jag började att träna när jag var 15år, och är inne på mitt 13:e år nu…

Hva motiverer deg?
Att veta att jag kan bli bättre än vad jag är nu..

Har du noen tips til en nybegynner?
Ha inte så himla bråttom, det måste få ta tid!

Hva er dine mål og ambisjoner?
Att bli så bra möjligt 🙂

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?
0700 Upp och till jobbet, hemma igen 1630 då blir det mat och iväg till träningen, efter träningen så brukar jag försöka hinna åka lite hoj (på sommaren)

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!
Jag tränar mån-fre med vila över helgen, tycker det är skönt med två dar helt fri från träning, har ganska många intressen (lite för många tycker vissa*s*) vid sidan om träningen, på sommaren gillar jag att åka hoj och även köra cross, och på vintern brukar jag åka till fjällen när jag är ledig och köra skoter och åka snowboard, tycker det är viktigt att ha ett liv vid sidan om träningen, annars skulle jag lessna snabbt!

Kosten er viktig for gode resultat. Hvordan spiser du?
Jag äter ganska bra mat året om tex, tonfisk och kyckling, men är inte rädd för att käka på Mc Donalds om jag skulle vilja det under offseason…annars ser jag alltid till att ligga på ett högt protein intag, försöker att ligga runt 350gram/dag under offseason och under deff höjs det ytterligare.

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?
Jag andvänder Dalblads olika kosttillskott, dom jag tar nu är Three in one, och Pharma Diet, omega3…och ett bra protein från DXB NUTRITION som heter Enhanced Whey Protein.

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?
Jag brukar dra ner på kolhydraterna  och öka protein intaget, det med lite morgon promenader brukar göra susen för mig!

Beskriv deg selv med fem ord:
Envis, Målinriktad, Morgontrött*s*,Generös, Glad

Hvilke nettsteder liker du best?
www.exhalemag.com är en kul sida med mkt tränande människor!

Noe du vil nevne til slutt?
Kommer inte på nåt just nu, får väl höra av mig igen om jag kommer på nåt! *s*

Av Iform.no januar 25, 2005 17:51

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser