Linda Antonsen (WEB-TV)

Av Iform.no september 19, 2011 16:00

Linda Antonsen (WEB-TV)

Linda debuterer i bodyfitness – Vårt filmteam ble med henne på trening.

Jeg er mor til 2 herlige barn som jeg elsker over alt på jord. Stort sett glad og positiv til det meste.

 

Jeg er på diett ?sjarmerende distre? har jeg hørt. Jeg både trener og jobber på Move treningssenter, hvor jeg trives godt. Fantastisk samhold både blant kollegaer og medlemmer. Jeg elsker livet mitt og føler meg utrolig heldig!


Alder: 37

Bosted: Hønefoss

Høyde: 170

Vekt:  60 kg

Off-season: 69 kg

Sivilstatus: ?.singel J


Meritter : Debutant

 

 

Hva er din målsetning?

I livet har jeg flere, men mtp fitness er det å være i best mulig sceneform til NM.

 


klærne Linda bruker i filmen her er sponset av HelseShop


Når begynte du å trene?


Startet med standarddans når jeg var 5 år, og konkurrerte i en del år. Første gang jeg meldte meg inn på et treningssenter var jeg 15 år. Har vært en del av og på, men de siste 2 år har jeg trent tung styrke med mål om å stille i bodyfitness.

 

Hva er det som driver deg?

Med unntak av sjefen min Linda Gjerdingen (hehehehe), er det først og fremst mitt løfte til meg selv som drar? Jeg går sjelden inn for noe halvhjertet, og kun ekstreme tilfeller som fare for helse osv som kunne fått meg til å bryte.

 

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Jeg er i grunn veldig fornøyd med hele kroppen, og den utviklingen jeg har hatt. Selv om jeg vet at jeg alltid kan bli bedre, og utvikle meg enda mer.

 

Hva synes du er din beste prestasjon?

390 kg i beinpress

 

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

Jeg er heldig som har et godt nettverk rundt meg med svært høy kompetanse. Jeg stiller for Team Toppform med Martin Engstrøm i spissen, så takker både han, Solbjørg og de andre for alt de har bidratt med. Til daglig er det Linda Gjerdingen som er min mentor og klippe både innen trening og i livet ellers. Christine Blystad er også en person som har stilt opp mye for meg, både med kosthold og poserings teknikk, og ikke minst for motivasjon. Videre har jeg mange venner og folk på treningen som gir meg støtte og feedback , og det betyr mye for meg.

 

Har du noen tips til en nybegynner?

Sett deg klare mål og allier deg med noen som kan dette, og som kan gi deg gode råd underveis.

 

Hva er dine mål og ambisjoner?

؅ bli den beste utgaven av meg selv.

 

Hva er fordelene og bakdelene med denne sporten synes du?

Det er mange fordeler som bedre helse, og det å bli kjent med sin egen kropp – og hva man kan styre med hjelp av trening og kosthold. Ulempen kan være å aldri bli ?bra? nok, slik at man presser seg lengre enn hva som er bra for helsen og det kan i visse tilfeller være en stor påkjenning for psyken.

 

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

Den er noe annerledes nå som jeg er på diett, for nå starter den som regel med morgenkardio, spise, hvile, matlaging, styrketrening, spise, hvile, spise og så har vi innslag av lekser med barna, litt jobbing, og huslige sysler?. Ja da, sånn går nå dagene.

 

 

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!

Har over lengre tid trent 5 splitt, så gikk jeg over til bein/rompe 3 ganger pr uke, bryst og skuldre 2 ganger pr uke, rygg 1 gang, men nå som det er 2 uker igjen til Stavanger har jeg gått over på 2 splitt med hviledag på 3 dagen.   

 

Fortell oss litt hvordan en fitnessutøver spiser:

Spiser rent?. kyling, ris og brokkoli er fast innslag hver dag, men prøver å variere noe så klart.

 

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

Har fått god hjelp fra Marrtin Engstrøm og Christine Blystad

 

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

Udo Choise, BCAA, ZMA, Vitaminer, Proteinshake.

 

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

Selv drikker jeg svart kaffe, Red Bull Light eller Celsius (som man kun får kjøpt i Sverige), og tråkker av gårde på morgencardio.

 

Beskriv deg selv med fem ord:

Blid, målbevisst, omsorgsfull, inkluderende og lojal.

 

Linda er sponset av:

– E&G hair and Beauty
– Garotas Carioca Bodypower
– Move treningssenter 

Fotograf Jørgen Orlin har tatt bildene.

 

HER KAN DU SE DE SISTE FILMREPORTASJENE VI HAR LAGET

iForm.no | WEB-TV

METERN eksklusiv (WEB-TV)

Amir Riazifard (WEB-TV) Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

 

Av Iform.no september 19, 2011 16:00