Linda Berg

Av Iform.no januar 1, 2005 20:59

Linda Berg

Jag tycker att det är jätteroligt att träna och att se resultat.. När jag känner mig omotiverad så vilar jag, då vet jag att min kropp är i behov av att ta igen sig. När jag kör klasser så är det musiken och deltagarna som inspirerar mig!! Vad kan vara bättre än att köra en klass och gruppen skriker och tjoar så att man aldrig vill sluta?!!

Bosted: Sundsvall, Sverige

Født: 9 juli -77

Web side: www.lindaberg.se

Sivilstand: Sambo med Lars Berglund

Yrke: Läser till lärare

Treningssenter: Ego Hälsostudio

Lengde: 175cm

Vekt: tävling 61kg off 68kg

 

Meriter:

7:e plac Sm -03 Bodyfitness +164cm

2:a plac Sm -03 Fitness +167cm

5:e plac N.O Grand Prix -04 Bodyfitness + 164cm

 

Beskriv litt om din treningsbakgrund

I hela mitt liv har jag varit väldigt aktiv, ridning simmning och dans har stått på schemat. Senare började jag köra aerobics och sen -96 är jag pump och aerobicsinstruktör. På sommar halvåret är det beacwollyboll som dominerar och på vintern är det snowboard som gäller!!

 

Hvor lenge har du trent med vekter?

Jag har tränat styrketräning sporadiskt i några år, men tävlingsinriktat i ca 2 år.

 

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Jag tror att det är min rygg. Den kommer nog av alla bråkiga hästar jag har ridit.. 😉

 

Hva er dine framtidsplaner

Tävlingsmässigt så har jag inte bestämt än, men tävling kommer det att bli.. frågan är bara vilken.. Axlar och framsida ben är prioritering nr 1 när det gäller träningen. Jag hoppas att jag får vara frisk så att jag kan köra på!!

 

Hvordan trener du?

Fram till N.O Grand Prix så körde jag enligt följande:

 

Mandag: Bröst, axlar och vader

Tirsdag: Ben

Onsdag: Rygg och mage

Torsdag: Axlar och vader

Fredag: Armar

 

Nu kommer jag att börja köra klasser igen och kommer då att få minska styrketräningen till fyra dagar i veckan.

 

Hva består kostholdet ditt av?

I stort sett vanlig husmanskost, kanske lite mer kyckling och tonfisk än «normala» människor.. 😉 och kesellan får vi inte glömma bort. Till helgen blir det lite godare mat och såklart godis!!

 

Hvilke kosttislkudd bruker du?

Jag använder mig av dXb`s enhanced whey protein och deras kreatin och glutamin. Ett jättegott protein som jag starkt rekommenderar. ؄ven omega 3 kapslar och vitaminer ingår i min kost!

 

Har du noen treningstips til nybegynnere?

När man börjar styrketräna så tycker jag att man ska ta hjälp av någon kunnig på området. Tänk på att sträva efter muskelkontakt och kör inte för tungt i början. Maten är jätteviktig!! Resultatet kommer, jag lovar.. 🙂

 

Hva driver du med når du ikke trener?

När jag inte tränar och inte pluggar så fikar jag gärna med mina vänner.. Eller så fixar vi med vårat hus! I sommar är det dax för veranda bygge så då är det bara komma och hugga in 😉

 

 

Hva motiverer deg?

Jag tycker att det är jätteroligt att träna och att se resultat.. När jag känner mig omotiverad så vilar jag, då vet jag att min kropp är i behov av att ta igen sig. När jag kör klasser så är det musiken och deltagarna som inspirerar mig!! Vad kan vara bättre än att köra en klass och gruppen skriker och tjoar så att man aldrig vill sluta?!!

 

Noe du vil ha med til slutt?

Om du funderar på att tävla, ta chansen, du kommer inte att ångra dig!!

Av Iform.no januar 1, 2005 20:59

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser