Martin Myrvold (19) debuterer i Men’s Physique

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mars 17, 2017 08:00

Martin Myrvold (19) debuterer i Men’s Physique

Martin debuter i Men’s Physique

Alder:19
Høyde: 175cm
Vekt. On-season: 75kg Off-season: 85kg
Bosted: Bodø
Jobb: Pizza Bakern
Klubb: Kaliber Gym FKK
Sponsor: Refenze
Instagram: @Myrvold10

Når bestemte du deg for å satse på Men’s Physique – og hvorfor akkurat Men’s Physique?

For 2 års tid siden bestemte jeg meg for å begynne med men´s physique, så i 2 år nå har jeg bygd muskler og tilegnet meg mest mulig kunnskap for og bli best mulig til min første konkurranse.

Hvor lenge har du trent?

Trente fotball en del før og satset på å bli best mulig der, så begynte jeg å trene styrketrening i 14-15 års alderen og etter det så har det så og si vært det eneste som har betydd noe i livet mitt!

Hvor mye har du gått ned?

Har mistet 10 kg siden desember 2016

Hvordan spiste du før?

Ekstremt store mengder med havregryn, egg, eggehviter, proteinshake, kyllingfilet, ris, grønnsaker. Karbonadedeig, laks, pasta osv.

Hvordan spiser du nå?

Spiser mye av det samme som før, bare mindre og kontrollerte mengder.

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)?

Ja, har min coach Mats Edvartsen på Kaliber Treningsstudio, han hjelper meg med alt som trengs for og prestere best mulig til konkurranse og diverse andre ting!

Bruker du kosttilskudd?

Ja, jeg bruker det som funker, mange som overdriver og kjøper alt mulig som ikke gir noe effekt. VitaminC, VitaminD, Magnesium, Omega 3, Multivitaminer, mineraler, PWO – The Curse, Gold Whey protein/ platinum beef protein,

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hvilke forventninger har du?

Jeg skal stille i Sandefjord Open og Oslo Grand Prix. Ambisjonene er alltid å vinne, kommer aldri til å gå i en event hvor målet er 2. eller 3. plass. men så lenge jeg har gjort alt rett og greier å gjøre mitt beste, så har ikke plasseringen noe å si for min del, for da har jeg allerede vunnet. Men målet er å komme i knallform og vinne! 😉

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Nei det eneste jeg har er fokuset på Men’s Physique, og hver dag prøve og bli så god som overhode mulig.

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mars 17, 2017 08:00

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.