Men’s Physique debutant Kristoffer Henæs (23)

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mars 2, 2017 07:00

Men’s Physique debutant Kristoffer Henæs (23)

Vi har tatt en prat med Kristoffer Henæs som debuterer i Men’s Physique

Alder: 23 år
Høyde: 177 cm
Vekt. On-season: 80 kg Off-season: 91 kg
Bosted: Trondheim
Jobb: student/vikarlærer
Klubb: Kaliber Gym FKK
Instagram: Kristofferhenaes

Når bestemte du deg for å satse på Men’s Physique – og hvorfor akkurat Men’s Physique?

Dette bestemte jeg meg for høsten 2016. Jeg har veldig mange gode venner fra hjembyen min Moss(Jeløya), som nå syntes at dette var på sin plass. Mye av grunnen til at jeg valgte Men’s Physique er fordi jeg ser gode muligheter videre som en naturlig utøver. Det er også en sport som vokser veldig fort og den trenger flere deltagere som står frem og gjør en god figur for sporten. Dette er noe jeg har veldig lyst til å være med på.

Hvor lenge har du trent?

Jeg har vært aktiv hele livet, men har trent rettet mot bodybuilding de siste 5 årene.

Hvor mye har du gått ned?

Jeg veide 91 kg i desember og nå veier jeg 82 kg.

Hvordan spiste du før?

Om vennene mine leser det her vet jeg at de ler litt, for jeg skal ikke skryte på meg at jeg spiser bare sunn mat. Jeg har egentlig aldri vært alt for sunn. Jeg kan finne på å spise kebab 2-3 ganger i uka..

En vanlig dag for meg utenom diett er veldig varierende, men jeg har alltid fokuset på at jeg skal spise rikelig med karb før jeg trener og helst 3-4 måltider før økta. Starter som regel dagen med 6-7 egg, havregryn eller brød. Så kan det være alt fra brød, ris, pasta, kylling, frukt, shake, kjøtt osv.

Norsk råkost som jeg pleier å tipse de som spør meg om råd. Etter trening er fokuset bare på raske karbohydrater så fort som mulig for så et større måltid innen en time. Etter dette fokuserer jeg mest på variert normal kost.

Hvordan spiser du nå?

Nå spiser jeg i hovedsak:

  • Egg
  • Havregryn
  • Poteter
  • Kylling
  • Grønnsaker
  • Kesam
  • Bær
  • Epler

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)?

Ja, coachen heter Mats Edvartsen. Han er daglig leder på Kaliber Treningsstudio her i Trondheim. Uten han hadde oppkjøringen vært vanskelig for meg, uten tvil. Mats er en av de sjeldne menneskene du treffer livet. Han setter andre foran seg selv med et humør som tilsier at dette er det han virkelig brenner for. Ikke minst så har Kaliber et godt team. Jeg har også en poseringstrener som heter Arve Kristoffersen som har hjulpet meg mye med korrigeringer under poseringsøktene vi
har på Kaliber. Generelt så har jeg fått veldig god støtte fra alle som trener på Kaliber. Det å ha et så bra miljø i ryggen betyr mye under oppkjøring.

Bruker du kosttilskudd?

Omega3, PWO og BCAA.

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hvilke forventninger har du?

Sandefjord Open og Oslo Grand Prix. Forventningene mine er at jeg skal få noe positivt ut av opplevelsen. Jeg er ikke en av de som konkurrerer fordi jeg skal komme meg i form. I mitt hode har jeg oppnådd mye allerede og jeg vet godt selv at jeg har en bra form. Jeg er bare glad om jeg gjør et godt inntrykk på scenen og at jeg kan være motiverende for yngre gutter og jenter som vil opp og frem i sporten. De som kjenner meg vet at jeg er en som trener hardt. Det ligger tusenvis av timer med hard trening og smerte bak resultatet jeg stiller med, så dette blir gøy. Jeg gleder meg til å vise hva jeg har jobbet for de siste årene.

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Fotball

Noe du vil føye til selv?

Lykke til alle som skal konkurrere. Det er en prestasjon i seg selv å være på den scenen ☺

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mars 2, 2017 07:00

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.