Min helse er min skatt! (ukas-blogg)

iform.no
Av iform.no mars 4, 2011 11:03

Min helse er min skatt! (ukas-blogg)

Fitness livsstil

Jeg er en gutt fra nord-norge på femogtjue år. Studerer ingeniør på universitetet i Tromsø og planlegger søke meg inn på Petroleum enten på UIS i Stavanger eller på NTNU i Trondheim.

Jeg har trent mye opp igjennom livet. Drevet med alle slags idretter. Loftet til mamma er stappfullt av utstyr som ikke passer meg lenger! Nå for tiden driver jeg veldig aktivt med styrke- og muskelbygging. Har konkurrert en gang i fitness i Larvik og har som mål i år og konkurrere på Oslo Grand Prix i april.

Er kostholdsfreak deluxe! Folk både hater og digger det, men alt i alt er det viktigste at jeg elsker det!! Fører fullt kostholdsprogram med måling og veiing i alle retninger. Akkurat nå er jeg også på diett og da er jeg utrolig streng med meg selv og hva jeg får i meg av mat. Kan vel si at jeg primært lever på havregryn, byggris og kylling/kjøtt/fisk. Så blir det mye grønnsaker og nøtter som tilbehør. Som kosttilskudd tar jeg CLA, Omega3, multivitaminer, kalsium, grønn te, chili, synephrine, aminosyrer og kasein/whey proteiner. Handler ikke fra noen spesiell plass. Kanskje om man skulle bli sponset etterhvert vil alt være fra samme leverandør, men i dag trives jeg med å utforske hele tiden og prøve nye ting.

I trenings sammenheng er dette med variasjon også veldig viktig for meg. Jeg elsker å lage nye programmer, prøve nye øvelser og hele tiden sjokke kroppen. Hater rutine! Men har også sett det essensielle i det for å få fremgang, men alt med måte. Nå for tiden kjører jeg en 2-splitt. Bryst, rygg og armer på mandager og torsdager. Ben, legger, nakke og skuldre på tirsdager og fredager. Mage trenes annenhver dag eller når jeg i tillegg føler for det. Prøver å få jogget hver morgen før frokost og etter trening, eller på trening. Trener mye på romaskin der jeg i konkurranse sammenheng skal klare å ro lengst mulig på 1min eller 60sekunder da. I tillegg er det en øvelse med dips og en hinderbane man skal igjennom. Så det blir mye dips trening innimellom alt andre. Prøver å trene dips nesten hver dag, bare med mindre repetisjoner sånn at ikke armer og bryst blir utkjørt.

Målene mine nå er:

-35 dips på trening
-340 meter etter 60s på roing
-Ned på 72kg i kroppsvekt og en fett % på ca 3. (74,9kg per 27.februar)
-Ikke komme på siste plass i konkurransen!

BESØK UKAS-BLOGG HER


Vi gir deg nå en ny blogg-tjeneste. Med dette tilbudet håper vi at mange av våre lesere vil benytte anledningen til å skrive om seg og sitt, and whatever måtte være i deres skrivende vesen!!

Du vil kunne bli overrasket over hvilken publisitet din blogg kan få. Del din verden og ditt syn på livet i våre dedikerte sider for dere lesere!Det er en hel verden der ute som kanskje blir ihuga tilhengere og lesere av akkurat dine innlegg. Ikke lev for deg selv, del ditt liv, ditt syn og dine historier, kunnskap, meninger og tanker med andre. Kanskje er du mer interessant enn du aner.

Vi skal tilrettelegge bloggen for deg slik at du blir mest mulig fornøyd, slik at du kan boltre deg hos oss og trives!

Vi vil til enhver tid opprettholde en bloggtjeneste som passer og tilfredsstiller deg best mulig, så nøl ikke med å komme med tilbakespill og påpekninger til hva som kan gjøres bedre, og vi vil bygge og endre bloggen slik at den blir best mulig for deg! Vi er her for deg, og for å forstå deg best mulig, så er det viktig at du kommuniserer med oss og holder oss up to date angående vårt innhold og våre tjenester!

Bloggere som skriver gode artikler, vil kunne bli kontaktet av oss med forespørsel om å publisere deres bloggartikkel som artikkel på våre forsider! Du kan dermed blogge deg til skribentstatus hos oss!

Opprett din egen blogg på få sekunder


Klikk her for en liste over våre blogger

iform.no
Av iform.no mars 4, 2011 11:03

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser