WEB-TV: MMA-proffen Emil Weber Meek fikk sin første seier etter skadeavbrekket.

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal oktober 24, 2015 10:28

WEB-TV: MMA-proffen Emil Weber Meek fikk sin første seier etter skadeavbrekket.

MMA: Dette var Weber Meeks tredje kamp etter comebacket. I mars endte en kamp i Polen med «no contest» på grunn av feildømming, mens nordmannen tapte på knockout samme sted i juli.

Derfor var dette den første seieren siden 2013. Jeg har hatt et veldig dårlig år så langt, og har lagt ned veldig mye arbeid uten å få betalt for det. Så denne kampen hadde alt å si. Jeg fikk en god seier mot en bra motstander, og kommer til å skyte opp på rankingen, sier Weber Meek.  Neste kamp er om fem uker.

Meek med submission-seier i Finland: – Den råeste opplevelsen jeg har hatt

– Denne kampen hadde alt å si

EMIL-WEBER-MEEK-2015-10-1

 

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal oktober 24, 2015 10:28

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!