Monster (ukas-blogg)

iform.no
Av iform.no mars 11, 2011 09:00

Monster (ukas-blogg)

Jeg har trent styrke(serriøst) siden Januar 2010, men vervet meg på treningssenteret i slutten av sommerferien 2009.

Halla ! Jeg er en 16 år (1994) gammel gutt fra Vestlandet, nærmere bestemt Rogaland. Lenge har jeg testet ut diverse forums og lignende,men har etter hvert funnet ut at det ikke er noe for meg, jeg greier bare ikke og oppdatere det grunndig nok og da gir jeg det rett og slett bare opp. Dette var helt til en kompis av meg viste meg denne blogg platformen ? som igrunn er under oppstartingsfasen som igjen gir deg større muligheter til å få god respons og kritikk på dine innlegg/treninger og oppdateringer. Det er det jeg hovedsakelig vil med denne bloggen, hjelp og tips fra den norske befolkning ! Med slike overfylte og ikke minst kjente nettstedene er det ikke alltids like lett og få oppmerksomhet.

Grunleggende fakta om meg :

Jeg har trent styrke(serriøst) siden Januar 2010, men vervet meg på treningssenteret i slutten av sommerferien 2009. Siden jeg nylig har startet med min såkalte ?diett? har jeg valgt og lage denne bloggen. Lenge har jeg slitt med energi mangel pga for lite matinntak. Følelsen av at 2011 kommer til å bli et supert trenings år, er her med stor tilstedeværelse. Jeg er 183cm over bakken med 89-90 kg kroppsvekt.

Hvordan jeg ligger ann i Styrken når det kommer til Benkpress, Markløft, Militærpress, Knebøy:Benkpress : 87,5 kgMarkløft : 120 kg (har blitt en stund siden sist, oppdaterer denne snarest mulig)

Militærpress : 55 kg

Knebøy : Her har jeg ikke noe status enda.. Jeg har tidligere slitt med senebetennelse i kneet og har derfor ikke tatt sjangsen på kneebøyen for og lindre betennelsen fortest mulig. Teknikken her suger, jeg greier rett og slett ikke å komme ned i 90* uten att beina mine går opp på tå, dette må jobbes med ! Oppdaterer fortest mulig)

Der har jeg gitt dere ett lite innblikk av meg og statusen min når det kommer til basis øvelser i styrken. Jeg kommer til å oppdatere 1 gang i mnd om hvordan jeg ligger ann.

Tune up ! for neste innlegg.

BESØK UKAS BLOGG HER


Vi gir deg nå en ny blogg-tjeneste. Med dette tilbudet håper vi at mange av våre lesere vil benytte anledningen til å skrive om seg og sitt, and whatever måtte være i deres skrivende vesen!!

Du vil kunne bli overrasket over hvilken publisitet din blogg kan få. Del din verden og ditt syn på livet i våre dedikerte sider for dere lesere!Det er en hel verden der ute som kanskje blir ihuga tilhengere og lesere av akkurat dine innlegg. Ikke lev for deg selv, del ditt liv, ditt syn og dine historier, kunnskap, meninger og tanker med andre. Kanskje er du mer interessant enn du aner.

Vi skal tilrettelegge bloggen for deg slik at du blir mest mulig fornøyd, slik at du kan boltre deg hos oss og trives!

Vi vil til enhver tid opprettholde en bloggtjeneste som passer og tilfredsstiller deg best mulig, så nøl ikke med å komme med tilbakespill og påpekninger til hva som kan gjøres bedre, og vi vil bygge og endre bloggen slik at den blir best mulig for deg! Vi er her for deg, og for å forstå deg best mulig, så er det viktig at du kommuniserer med oss og holder oss up to date angående vårt innhold og våre tjenester!

Bloggere som skriver gode artikler, vil kunne bli kontaktet av oss med forespørsel om å publisere deres bloggartikkel som artikkel på våre forsider! Du kan dermed blogge deg til skribentstatus hos oss!

Opprett din egen blogg på få sekunder


Klikk her for en liste over våre blogger

iform.no
Av iform.no mars 11, 2011 09:00

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser