Myo-reps

iform.no
Av iform.no juli 30, 2010 05:17

Myo-reps

Det er ikke uvanlig å doble eller triple styrken i løpet av fire til seks uker

Det er ikke uvanlig å doble eller triple styrken i løpet av fire til seks uker.

Prinsippene bak Myo-reps er basert på de såkalte kaatsu-studiene gjort av japanske forskere, og senere okklusjons-studier av svensken Mathias Wernbom hvor man så på hvordan muskelfibrene ble aktivert når muskelen har liten tilgang på oksygen, ifølge Fagerli.

Maksimal aktivering av muskelfibrene er viktig for å oppnå muskelvekst og styrkeøkning.

Nå er Myo-reps pensum på Norges idrettshøgskole og det er pensum i flere internasjonale studier for å bli personlig trener. Det er artig, sier Fagerli.

Han fant opp myoreps-prinsippet og har også vært rundt og kurset mange personlige trenere landet over.

I etterkant av at jeg har holdt kurs, pleier jeg alltid få epost og SMS fra folk som er stølere enn de noensinne har vært etter trening, sier Fagerli.

 

 

 


Børge A. Fagerli
www.borgefagerli.no

iform.no
Av iform.no juli 30, 2010 05:17

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!