Nadia Isabella (WEB-TV)

Av Andreas Adolfsson september 30, 2013 23:02

Nadia Isabella (WEB-TV)

Hun debuterte i bodyfitness i 2012 – med en andre plass. Nå i høst får vi se henne på scenen igjen.

Vår videoreporter Andreas Adolfsson har møtt henne for en prat og en treningsøkt.

Alder: Nadia Isabella Pettersen
Bosted: Lørenskog
Arbeide: Kosmetisk sykepleier, driver Klinikk Frøken Strøken i Lillestrøm
Høyde: 166,5
Vekt Off-season: 64 kg
Vekt Konkurranse: 60 kg
Sivilstatus: Samboer med 3 barn

Meritter :

2 pl Oslo GP 2012
6 pl NM 2012

Intervju med Nadia

På trening med Nadia

Hva er din målsetning?

Jeg ønsker å bli best, rett og slett. Jeg vil bli den beste jeg kan bli med mine forutsetninger. Nå er det å gjøre mitt aller beste i høstens konkurranser og om mulig kvalifisere meg videre gjennom nordisk til EM/VM

Når begynte du å trene?

Har trent hele livet stort sett. Spilte både håndball og fotball, samt kjørte på ski når jeg var yngre. Som 18 åring begynte jeg å jobbe i Sats kjeden og jobbet der frem til 2007 som instruktør både i sal og på spinning. Vekt treningingen begynte jeg vell med sånn for fullt etter at jeg fikk eldste sønnen min for snart 9 år siden. Da skulle jeg søke opptak til politihøgskolen og måtte klare de fysiske kravene så da begynte jeg å trene ordentlig.

Hva motiverer deg til å holde på med dette?

Mine personlige mål. Se at jeg med riktig kosthold, trening kan forme kroppen min sånn som jeg ønsker. Jeg er utrolig fasinert av kroppen og det anatomiske. Jeg føler meg mye bedre når jeg er i god form enn ellers og kjenner at det er sånn min livsstil må være for at jeg skal mestre og ha det bra med meg selv. Jeg blir sterkere både fysisk og psykisk av treningen.

Nadia_Isabella2013_2

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

Jeg er mest fornøyd med rygg, skuldre og magen.

Hva synes du er din beste prestasjon?

At jeg er med og konkurrer på toppnivå i Norge i en av de tøffeste idrettene som er med full jobb og tre barn hehe.. og 2 pl fra Oslo GP.

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

Ja, jeg hadde ikke vært der jeg er i dag hadde det ikke vært for Rune Sørlie. Han var min tidligere sjef i sats og den som inspirerte meg og fikk meg til å ville begynne med denne sporten for mange år siden. Han har vært en god støtte og ving-mann gjennom tidligere dietter og satt opp endel ulike treningsopplegg for meg. Er det noen jeg stoler på og respekterer innen denne sporten så er det han.

Har du noen tips til en nybegynner?

Finn deg en god og seriøs coach som har tid til deg og som kan følge deg opp hele veien. Start i det små med del mål og jobb deg oppover mot et større hovedmål. Ikke stress, rom ble ikke bygget på en dag. Og jo lengre tid det tar å bygge opp en kropp, jo større sannsynlighet er det for at man står igjen med en god muskelkvalitet etter en steintøff diett. Tren strukturert, få hjelp av noen som kan trene å se at du gjør øvelsene riktig og begynn med et sunt og fornuftig kosthold som hjelper deg å bygge muskulatur. Ikke vær redd for å spørre noen du ser på gymmet som du kanskje ser opp til, de fleste syns det er litt stas og kunne dele sin kunnskap og hjelpe andre .

Hva er fordelene og ulempene med denne sporten synes du?

Det er for min del flest fordeler med denne sporten. For meg føler jeg sporten styrker meg både fysisk og psykisk.
Jeg stortrives med å trene strukturert og spise sunt. Det gir meg overskudd og energi til å mestre alle utfordringer ellers i livet. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort hadde jeg ikke hatt treningen, den er liksom en del av meg og min identitet. Hvis det er noe negativt så må det være fordommer og uvitenhet om det vi driver med. Men det er en sub kultur og det er bare sånn det er ennå i lille Norge. Det kommer seg vell etterhvert, vi er jo alltid litt sene med å godta og akseptere nye ting.

Nadia_Isabella2013_5

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?

6.00 morgencardio
7.00 vekker unger og lager frokost og mat til dem
8.30 leverer i barnehage
9.00 hjem og lager min egen mat
10.00 jobber på klinikken
16.00 henter i barnehage
17.00 middag
18.00 trener (dersom jeg ikke får gjort det før jobben, det hender maten er klar og da trener jeg tidlig, men når jeg har cardio på diett prøver jeg å trene ettermiddager for da er energien bedre).
20.00 kveldsmat med barna, lesing og legging for dem
21.00 husarbeid
22.00 endelig soffatid med min kjære samboer som ofte kommer hjem fra jobb i denne tiden og innimellom alt dette er det hockeytreninger og fotballtreninger osv.

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!

Jeg trener fem ganger i uken. Off season kjører jeg Rygg, forside bein, skuldre og triceps, bryst, bakside bein. Trener mye tungt da dette passer meg best. 8-12 reps og gjerne 4 sett per øvelse. Kjører litt forskjellig ettersom dagsformen og hva energinivået tillater. Kjører både supersett, dropp set, trisett og FS7 ( dette spesilt på bein).

Fortell oss litt hvordan en Fitnessutøver spiser

Jeg prøver å spise mest mulig rent. Tenker at kroppen og muskelene må få det de trenger fremfor hva hodet mitt har lyst på. Så det går mye i kylling, ris, grønnsaker, havregryn, whey proteinpulver, egg (eggehvitter på diett), mager kesam med litt frukt/bær

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

Coachen min Kenneth Foss har satt opp dietten min. Og den er variert og fungerer veldig bra både på kroppen og for hodet.

Nadia_Isabella2013_4

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

 • BCAA
 • Glutamin
 • L-carnitin
 • Krealkalyn
 • magnesium
 • sink
 • c vitamin
 • omega 3-6-9

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

Spise riktig og ofte. Mindre kcal enn du bruker oxo fungerer jo morgencardio og gjerne i intervaller/plyo veldig bra. Tror de fleste jenter spiser for lite og dette gjør jo at kroppen vil stoppe opp for å holde på reservene sine når den tror det ikke kommer mer mat.

Beskriv deg selv med fem ord

 • Positiv
 • glad
 • målbevisst
 • dedikert
 • omsorgsfull

1289855_10153658765665355_7

Av Andreas Adolfsson september 30, 2013 23:02

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser