Nathalie Nervik – Sykepleier debuterer i Bikinifitness

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal september 20, 2016 20:00

Nathalie Nervik – Sykepleier debuterer i Bikinifitness

Her skal vi bli litt bedre kjent med Nathalie, den andre bikinifitness debutanten vi har tatt en prat med denne høsten.

Navn: Nathalie Nervik
Alder: 23
Høyde: 167
Vekt. On-season: 52kg
Off-season: 56-58kg
Bosted: Trondheim
Jobb: Sykepleier
Coach: Line Celius, StrongBody
Klubb: Kaliber FKK
Sponsor: Ingen sponsor for øyeblikket.

nathaile-nervik4

Når bestemte du deg for å satse på bikinifitness – og hvorfor akkurat bikinifitness?

Har hatt en fjern drøm om å stille i bikinifitness siden 2012 da jeg oppdaget det via en venn av eksen min. Var så fascinert over at en kropp kunne formes slik og den utstrålingen de hadde på scenen. Jeg fulgte i årene etter på medier, diverse blader og i vennekretser på de som stilte og hva de oppnådde, og jeg fikk vell mer blod på tann. Trodde derimot aldri at jeg var en av de som kom til å klare å oppnå noe slikt. Bestemte meg deretter i 2015 at NÅ var det min tur, jeg skulle jobbe meg opp og klare dette. Jeg valgte å satse på drømmen min og tok derfor kontakt med StrongBody. Dette må ha vært det lureste jeg har gjort, for her er jeg, 1 år senere og skal til å stille i NM snart. Grunnen til at det ble bikinifitness er fordi det er det jeg føler passer best for min kropp og jeg elsker den delen at man skal være muskuløs, men samtidig være grasiøs og være feminin.

Hvor lenge har du trent?

Har alltid vært aktiv, enten i form av ridning eller håndball. Styrketrening begynte jeg vell sånn smått med i 2013/2014, men fikk ikke resultater før jeg fikk oppfølgning av Strongbody.

Hvor mye har du gått ned?

Kilomessig har jeg vell gått ned 4 kg på ett år, men jeg har økt en del i muskelmasse, så vekten er litt misvisende. Bryr meg mer om målingene og formbildene som viser den virkelige forandringen.

nathaile-nervik1

Hvordan spiste du før?

Før spiste jeg mye av det samme som jeg har gjort nå på diett frem til NM, men bare i større mengder og litt mer frihet i forhold til fri kalorier og fri måltid i helgene. Det gikk mye i rene matvarer som kylling/magert kjøtt, ris/potet/pasta og et hav med grønnsaker, og selvfølgelig min store svakhet: meieriprodukter. I helgene kunne jeg spise litt mer fritt en dag, f.eks litt smågodt, en bedre middag eller is. Balance is key

Hvordan spiser du nå?

Som nevnt ovenfor, så spiser jeg mye av det samme før og under diett, bare nå veies det og er mer strengt. Har vært ganske heldig i oppkjøringen med å ha flere alternativ til måltidene, så jeg har kunnet valgt etter hva jeg ønsker den spesifikke dagen. Det er selvfølgelig strengere nå, men det er trossalt 3 uker til konkurranse.

Har du noen som følger deg opp mot konkurransen(e)

Jeg er så heldig å blir fulgt opp av supercoach Line Celius, daglig leder og coach på Kaliber Treningsstudio i Trondheim og StrongBody Online Coaching.

nathaile-nervik3

Bruker du kosttilskudd?

  • ZMA
  • Proteinpulver fra diverse merker
  • BCAA
  • Multivitamin.

Hvilke konkurranser stiller du i denne omgangen og hvilke forventninger har du?

Norgesmesterskap i denne omgangen. Jeg ønsker selvfølgelig å gjøre det best mulig, men ser på dette som en fin opplevelse å ta med seg videre til neste konkurranser, da dette er min første konkurranse noensinne, men desidert ikke den siste! Jeg har funnet min lidenskap og storkoser meg med dette. Jeg har store ambisjoner for fremtiden og har bestemt meg for at jeg skal klare å komme meg ut i utlandet en dag. Jeg regner med at det er en stor konkurranse på NM i år, men jeg forventer at jeg skal yte det beste jeg kan, ha det gøy og samle masse erfaring til neste omgang.

Har du noen hobby ved siden av treningen?

Har liten tid til hobby akkurat nå, men liker godt å gå turer i marka, lese bøker, reise på «oppdagelsesferd» så kort som rundt i nærområdet og være mye med familie og venner.

Noe du vil føye til selv?

Jeg vil gjerne takke vennene og familien min som har støttet meg så godt igjennom dette og at de forstår hvorfor jeg gjør dette, samt heier på meg. Videre må jeg takke verdens beste coach Line Celius, du er en fantastisk person som hjelper et kaotisk hode til å komme på rett spor og jeg gleder meg veldig til neste steg etter dette. Så sist, men ikke minst, takk til de fantastiske personene som er med i Team Kaliber FKK, både for latteren, støtten og det at jeg får være en del av det beste laget som er!

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal september 20, 2016 20:00

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser