Nekter å gi seg etter sju hjerteinfarkt og to hjertestans

iform.no
Av iform.no mars 13, 2013 13:25

Nekter å gi seg etter sju hjerteinfarkt og to hjertestans

FREDRIKSTAD OPEN 2013: I fjor deltok 33, i år er 117 påmeldt hittil, og det kommer til å bli fler, sier en meget godt fornøyd arrangør, Christian Bærøe Mathisen.

Sju hjerteinfarkt og to hjertestans har han gjennomgått, men Christian Bærøe Mathisen (42) gir seg ikke.

I april inviterer han til ett av Norges største kroppsbyggerkonkuranser.

Fredrikstad Open arrangeres på Rica City Hotel i Fredrikstad 6. og 7. april, og interessen for arrangementet har eksplodert på bare ett år:

I fjor deltok 33, i år er 117 påmeldt hittil, og det kommer til å bli fler, sier en meget godt fornøyd arrangør, Christian Bærøe Mathisen.

LES HELE INTERVJUET MED CHRISTIAN BÆRØE – gjort av Fredrikstad blad her

FREDRIKSTAD OPEN 2012 – BILDER, RESULTATER, VIDEO OG INTERVJUER

Christians bror Arnstein Bærøe Mathisen fikk allerede som 26-åring proffkontrakter i USA og deltok gjennom lang tid på flere av de største stevnene i utlandet.

For 15 år siden avsluttet broren karrieren. I fjor høst gjorde han comeback på et stevne i Norge, og vant over dem alle sammen.

iform.no
Av iform.no mars 13, 2013 13:25

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!