Nina Furseth før hun skal i ilden!

iform.no
Av iform.no september 29, 2009 06:00

Nina Furseth før hun skal i ilden!

Nina Furseth har en rekke topp-plasseringer. Nå er hun klar for scenen igjen.

Nina Furseth har en rekke topp-plasseringer. Nå er hun klar for scenen igjen.

Hvordan er nervene før konkurranse nå?
Jeg kjenner at jeg er spent og at konkurranseinstinktet begynner å våkne. Men det er jo av typen ?positive nerver?, som hører med i en konkurransesituasjon.

Hva har du forbedret siden sist?
Har forbedret symmetrien betraktelig siden sist jeg stilte, dermed også helheten og ?the total package?.

Hva veier du nå i forhold til sist da du stilte?
Vekten har ikke vært så veldig relevant. Jeg har brukt mest speilet og fokus har vært på forbedring og best mulig symmetri.

Følger du samme diett-program?
Nei, denne gangen har jeg gjort en del ting annerledes enn sist jeg stilte og har fått veldig god hjelp og oppfølging av Geir Borgan Paulsen.Dietten han satte opp har fungert veldig bra på meg og det uten at jeg har måttet gå så lavt på antall kcal.

Trener du annerledes?
Nei, i grunnen ikke. Jeg trener med en ?5-splitt? oppdeling av muskelgrupper og varierende mengde cardio. Jeg merker likevel at selve kvaliteten på treningen og kontakten med muskulaturen er mye bedre nå enn før. Man finner med tiden ut hva som fungerer best på en selv, og det er jo fortsatt sånn at ?øvelse gjør mester?.

Hva synes du om at Nordisk arrangeres i Trondheim?
Kjempebra synes jeg!

Hva er dine ambisjoner videre etter evnt Nordisk?
Mitt mål er å gjøre det så bra at det åpner for deltagelse i EM og VM neste år.

Hva fascinerer deg mest med kroppsbygging?
Det er flere ting: Livsstilen, tankegangen, prosessen, og ikke minst sluttresultatet av alle de timer, måneder og år med fokus, stål-disiplin og beintøff trening som ligger til grunn.

Det er hardt arbeid, men med den beste belønning. Hva er vel flottere enn en atletisk, veldefinert, skarp og symmetrisk kropp??

Hva arbeider du med?
Jeg jobber i dag som kundebehandler/selger innen forsikring, men når det er sagt så har jeg i lengre tid vært på utkikk etter noe annet som står mer i stil med meg og mine interesser.
Derfor studerte jeg flittig i perioden juni til september i år. Jeg tok nødvendige eksamener og utdannet meg til PROPTA Certified Private Trainer og Nutrition Technician. Neste prosjekt er www.ninafurseth.com, som kommer i løpet av høsten. Inntil videre er det bare å ta kontakt med meg på nfurseth@hotmail.com for kosthold og treningsveiledning.

Hvordan fungerer jobb med henhold til diett og trening?
Med struktur og god planlegging av dagene kombinert med viljestyrke og disiplin, så går det greit.

Nå ble det likevel noen ekstra utfordringer denne gangen, siden jeg i tillegg til jobb, trening og diett hadde PROPTA studiene å tenke på. Men alt gikk bra og nå gleder jeg meg til å stå på scenen igjen!

Vi gleder oss til å se deg på scenen.
Lykke til!

Konkurransene som står for tur i høst er:

iform.no
Av iform.no september 29, 2009 06:00

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser