Nina Furseth – Verdens beste fitness-kropp

Av Iform.no oktober 17, 2010 13:00

Nina Furseth – Verdens beste fitness-kropp

Den eneste kvinnen i Norge, Norden og Europa som har vunnet både EM og VM samme år.

SJEKK UT: Iform.no WEB-TV

Verdens beste fitnesskropp satte Norge og vestlandet på kartet da hun etter sin 14 konkurranse gjorde rent bord i Mexico City med seier i egen klasse og overallseier ? vi snakker selvsagt om Nina Furseth.

I 2010 gjorde hun rent bord i EM og har vært blant topp tre 11 av gangene hun har stått på scenen.

Etter nærmere ettertanke er hun den eneste kvinnen i Norge, Norden og Europa som har vunnet både EM og VM samme år (2010) ? gjennom tidene.

iform.no ble med Nina på trening (43 min)
– Fra 2010


Nina har alltid vært i steinhard form på scenen, og kjører både diett og treningsprogram etter eget hode. Hun har vært lidenskapelig interessert i kropp og muskler fra ung alder og etter noen år med aerobic og jazzballett ble hun introdusert for styrketrening og kroppsbygging i 2001. Hennes mål om å stille startet først etter å ha sett utøvere på scenen under et norgesmesterskap samme år. Bare to år senere under NM i 2003 gjorde hun en knalldebut med gull og 1plass. Det tok ikke mange årene før hun gjorde en drøm ut av hobbyen(les: livsstil) og kvalifiserte seg til Vm i Mexico City ? og kunne endelig gå ut av skallet som ?amatør?.

Reisen til Mexico og VM ble litt mer enn en gullmedalje. Reisen var for det første grusomt lang, og rastløse Nina satt trangt i hele 12timer. Medregnet var ikke tidsforskjellen på 7timer, det ble da to måltider for lite og et utdelt skjema på reisen som gjorde det klart for seg at det IKKE var lov ¨ta med mat inn i landet, noe som ble en stressfaktorer for dietthodene som hadde kofferten full av kylling, riskaker, kokt ris, proteinbarer, nøtter osv. Heldigvis mangler ikke det norske landslaget i bodyfitness sjarm, og fikk med nød og neppe maten med seg gjennom tollen.Til tross for en litt turbulent reise sto hotellet til forventingene, og litt til da det sto en isbitmaskin i gangen (!!) .
Siden det norske teamet ankom et par dager før de andre nasjonene fikk de være med på pressekonferansen til IFBB med både presse og fotografer til stede, noe som første til intervjuer og bilder av de norske jentene som kom i en mexicansk avis ? stas!

Som de fleste spanske land var heller ikke trafikken der en fryd  – fotgjengerfelt betyr ikke som her at man har vikeplikt for fotgjenger i og på vei inn i fotgjengerfeltet, men at det må være fri sikte for alt av kjøretøy og deretter løpe for livet over veien så man ikke skulle bli meiet ned.Som følge av mye trafikk og industri var heller ikke luften noen fryd å puste inn..

Til tross for både positive og negative impulser av Mexico City fikk Nina servert sitt beste mexicanske måltid på turen på restaurant som het ?The Giraffe? ?på flyplassen i London på veien hjem.

iForm.no | WEB-TV

METERN eksklusiv (WEB-TV)

Amir Riazifard (WEB-TV) Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

Av Iform.no oktober 17, 2010 13:00

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser