Nina Sandvold Moe klar for VM

iform.no
Av iform.no oktober 15, 2009 16:42

Nina Sandvold Moe klar for VM

17-18. oktober er det VM i Lake Como, Italia. Nina er en av dem som kjemper om å bli verdens beste!

17-18. oktober er det VM i Lake Como, Italia. Nina er en av dem som kjemper om å bli verdens beste!

Jeg sitter med Nina Sandvold Moe på Harald´s Gym. Hun er blid og i super shape. Og når man snakker om shape, så kan vi jo opplyse om at Nina er å se i magasinet Shape-up 19. oktober.

Hvilke er dine beste meritter internasjonalt Nina?

I 2008 kom jeg på 2. plass i VM og nå i mai kom jeg på 2. plass i EM.

Er du så og si på diett hele tiden du da?

Jeg hadde et lite opphold i sommer, men har jo måttet spise for å konkurerre. Har hatt tre dietter på et år nå. Nå er jeg i min femte uke på diett. Har vært tøft å begynne igjen på diettene, men jeg har ikke gått så mye opp mellom konkurransene. Maks 8 kg. Nå veier jeg mellom 61, 5 -62 kg og i fjor veide jeg 60,65kg. Jeg har altså bygd 1/2-1kg på et år. Den siste uka går jeg ned tre kg. Nå er det to uker igjen til konkurranse.

Hvordan klarer du dette?

Jeg er sta. Geir Borgan Paulsen er flink coach og jeg blir veldig inspirert av ham og de rundt meg. Han gir meg akkurat den støtten jeg trenger. Uten disse folka rundt meg og uten min stahet hadde dette ikke gått. Så er jeg veldig nysgjerrig på om jeg kan vinne VM. Målet mitt var i utgangspunktet å være en av de seks beste i VM. Men jeg klarte å ta 2. plass. Jeg skulle ta fri etter dette, men da jeg fikk en slik plassering så måtte jeg bare smi mens jernet var varmt. Nå er det viktig å vise seg frem og bli husket. Jeg tror det er viktig å bli et kjent fjes og at de vet hvem jeg er, for at jeg skal kunne nå toppen. Jeg ble overrasket i VM, men skuffa i EM. I EM følte jeg at jeg kunne vinne. Jeg fikk gode tilbakemeldinger fra italienerne under EM i Bratislava. De ønsket at jeg skulle komme til Italia. Jeg kommer til å søke proffkort etterhvert, men ønsker først å gjøre det bra. Så jeg søker om jeg føler det er riktig og at jeg er fornøyd. Jeg stiller nå for 11. gang som amatør. Jeg håper på å kunne få prøve meg i USA som proff. Dette er min femte store mesterskap og det er de tøffeste konkurrentene jeg stiller mot. Yulia Zabelina blant annet, som er fra Ukraina. Jeg har slått henne før, og nå vil jeg knuse henne.

Hva er forskjellen på å stille hjemme kontra de store mesterskapene?

VM og EM i USA for eksempel er mer performance. Det er nok litt enklere i Norge. Vi gjør ikke så mye ut av oss her. I USA får vi ikke flexe, men vi må se avslappet ut. Vi får stramme muskulaturen mer i Norge. På et stort mesterskap må man gjøre mer ut av poseringene. Blir mye neie, smile og flørte med blikket. Det er never og kniving og man må gjøre alt man kan ut av seg.

Kunne du tenke deg å prøve Classic Bodybuilding?

Jeg kunne tenke meg å prøve det ja. Men det er utrolig hardt og det koster litt for mye. Nå er Bodyfitness min greie, så kan jeg se på CB kanskje litt senere her hjemme. Men jeg kunne ikke tenkt meg å bli proff i bodybuilding. Jeg har blitt glad i glitter og glamour og fiffe meg opp i drakter, ta på make-up, sette opp hår, fikse neglene og hele den pakka.

Hvem er ditt forbilde?

Elena Sphortun! Jeg har møtt henne og den dama er bare helt rå!

Ønsker du å takke noen til slutt?

Jeg vil takke Norges Kroppsbyggerforbund som støtter meg både i EM og VM. De har dekket reise og delegat for meg. De sender også Tone Oppheim som dommer. Så må jeg takke Sefa-Toril (Toril Kjøren) som har sponset drakta mi. Geir Borgan er jeg EVIG takknemlig for. Han har gitt meg inspirasjon og hjulpet med diett og alt. Harald´s er et fantastisk gymå stille for. Her får man den motivasjonene man trenger, også på dårlige dager. Så må jeg takke Sports Nutrition som har sponset med kosttilskudd og til slutt må jeg takke min kjæreste Patrick.

Husk at du kan følge med på VM LIVE på ifbb.com. Vi ønsker deg lykke til i VM og håper du knuser dem alle!


iform.no
Av iform.no oktober 15, 2009 16:42

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser