NM en erfaring rikere

iform.no
Av iform.no november 9, 2007 08:00

NM en erfaring rikere

Her får vi Line M Nielsen sine erfaringer etter NM 2007.

Praten iform.no tok med Line M Nielsen før NM

Som dere kanskje husker skrev vi tidligere om Line Marion Nielsen som gjorde seg klar til NM i Bodyfitness. Hun kom igjen på en 8. plass, slik som sist. Hvordan er følelsene nå? Vi har snakket med henne, for å høre hvordan hun synes det gikk i NM i år, i forhold til de forventningene hun hadde.

Hvordan synes du at det gikk under NM i år?
Det var mange gode med i år og flere deltakere enn tidligere. Er fornøyd med fremgangen jeg har hatt siden NM i fjor, men man vil jo selvfølgelig alltid gjøre det bedre. Endte opp med samme plassering som sist, men med tanke på at det var flere med og nivået var bedre var det helt greit, selv om jeg gjerne ville hatt en bedre plassering. Er fortsatt de lange beina mine som henger litt etter, så det er fullt fokus på de fremover. Alt i alt fornøyd; var jo i mye bedre form enn sist!

Hva er du spesielt misfornøyd og fornøyd med?
Det jeg er mest fornøyd med er fremgangen jeg har hatt det siste året. Alt har egentlig blitt bedre siden sist. Beina derimot må fortsatt jobbes mye med fremover. Det er de jeg er mest misfornøyd med, både legger og lår.

Hvordan fortsetter treningen nå? Pause eller kjøre på?
Er 110 % motivert til å fortsette med treningen sånn at jeg får forbedret svakhetene mine og forhåpentligvis kan stille enda sterkere neste gang! Jeg elsker treningen og konkurransene hjelper meg med å gi det lille ekstra hver gang jeg trener. Fremover blir det å prioritere de muskelgruppene som trenger det og jobbe hardt for å få en enda bedre fysikk.

Hvilke forventniger hadde du?
Hadde et lite håp om finaleplass, men det målet klarte jeg ikke å nå. Ellers var målet å bli bedre deffet og ha litt mer masse på kroppen enn forrige NM.

Var det gøy?
Selvfølgelig var det gøy! Det var kjempegøy å stille igjen. Det å stå på scenen etter alle forberedelsene, mange uker på diett og knallhard trening gjennom hele året er en helt ubeskrivelig følelse. Det er helt klart verdt alt ?strevet?!

Fortell litt om opplevelsen. Og nervene.
Det var en lang vei å gå i år. Jeg forsøkte å spise meg litt opp i vinter, derfor var det flere kilo som måtte av før konkurransen i år. Det krevde en lengre forberedelse, som til tider var litt av en prøvelse. Deffen i år var mye tøffere enn i fjor og noen ganger hadde jeg bare lyst til å gi opp. Men det er desto deiligere å stå på scenen etterpå og vite at man faktisk klarte å gjennomføre. Da forsvinner alle de tøffe dagene man har vært igjennom. Allerede før NM var over hadde jeg faktisk lyst til å stille igjen, selv om det var en tøff deff i år. Den siste uka ble jeg skikkelig forkjøla. Var litt redd det skulle ødelegge for meg så jeg ikke kunne stille, men heldigvis ble jeg bra igjen et par dager før. Å stå på scenen var like gøy som forrige gang, og jeg blir faktisk ikke nervøs når jeg skal på scenen. Da er det bare å gjøre sitt beste og nyte hvert sekund!

Hva gjør at fitnessuttøvere går i så hard konkurranse med tanke på mye trening og harde dietter. Man vinner jo eventuelt bare en pokal og beundring. Det er ingen pengepremie. Hva synes du om dette?
For det første syns jeg det er synd at denne sporten ikke har mer anerkjennelse enn det den har. Det krever utrolig mye av utøverne og jeg tror ikke de fleste aner hvor mye det ligger bak. Man burde jobbe mer for å få fitness og kroppsbygging anerkjent som en idrett og kanskje til og med som OL gren.

For min del er det å strekke seg mot et mål og se hvor langt man kan nå noe av det som motiverer. Jeg har alltid vært et konkurransemenneske og liker utfordringer. Men mest av alt er det treningsgleden, fremgangen og følelsen jeg får når jeg står på scenen som gjør at jeg har lyst til å fortsette med det jeg driver med.

Tusen takk for praten Line Marion. Dette er virkelig ei jente med stå -på-vilje. Vi ønsker deg lykke til videre.

iform.no
Av iform.no november 9, 2007 08:00

Kommentarer