Nordisk mester på første forsøk

iform.no
Av iform.no oktober 27, 2010 16:07

Nordisk mester på første forsøk

Med NM i Fitness friskt i minne, reiste Solbjørg R. Haug og Drammen FKK til Helsinki i Finland denne helgen.

Med NM i Fitness friskt i minne, reiste Solbjørg R. Haug og Drammen FKK til Helsinki i Finland denne helgen.

BILDER, RESULTATER OG FILM FRA NORDISK KAN SEES HER

Solbjørg har aldri før deltatt på et slikt arrangement, men ble virkelig bitt av basillen da hun triumferende tok gullet med hjem.

Utstråling er særdeles viktig for å fremheve seg selv på scenen, men arbeidsoppgaven på scenen er vanskeligere enn den ser ut, forteller Solbjørg R. Haug fra Skotselv. (Foto: Remi Jakobsen)
For noen få uker siden deltok Solbjørg på et Fitness arrangement i Oslo. Her kvalifiserte hun seg til Nordisk mesterskap i Helsinki som ble arrangert sist helg. I Oslo var hun alene i sin klasse og eikværingen var litt mer beskjeden over seieren. Selvtilliten ble i midlertidig sterkere da hun vant tittelen «beste posør» i friprogrammet sitt.

I Helsinki hadde Solbjørg hele syv konkurrenter som hun danket ut med sine prestasjoner. Allerede etter første runde virket det som om jenta fra Skotselv var en klar favoritt både hos dommere og publikum. Til og med motstanderne hennes begynte gratulasjonene før konkurransen var over.

Solbjørg holdt imidlertid beina plantet på bakken til det hele var over. ? Det er fort gjort å bli «blind» på seg selv, samtidig vet du ikke hvordan du selv ser ut når du står der oppe. Og da er det viktig å holde fokus på den jobben som skal gjøres for det er en hard utfordring å stå på scenen i flere minutter å spenne musklene slik at jeg fremhever de gode sidene og skjuler de dårlige, forteller Solbjørg.

I forkant av arrangementet var Solbjørg nervøs og spent, formen visste hun var bedre enn i NM, men siden hun aldri hadde deltatt på et så stort arrangement før, visste hun lite om hva hun hadde i møte. Hun forteller at det er lite hun kan gjøre med konkurrentene. – Derfor er det viktig for meg å gå ut på scenen og gjøre mitt beste og virkelig kose meg mens jeg står der, sier hun.


Les hele intervjuet med Solbjørg her

iform.no
Av iform.no oktober 27, 2010 16:07

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser