Norges to største treningskjeder bygger muskler sammen – Elixia og Sats fusjonerer

iform.no
Av iform.no juni 17, 2013 11:37

Norges to største treningskjeder bygger muskler sammen – Elixia og Sats fusjonerer

Det blir Nordens største treningskjede, og Europas nest største.

Treningskjedene blir en nordisk trenigsgkjempe, og det nye selskapet vil hete Health & Fitness Nordic (HFN).
Det blir Nordens største treningskjede, og Europas nest største. Det består av Sats, Elixia, Fresh Fitness, Safe og Metropolis.

Det nye selskapet vil ha en omsetning på 2,5 milliarder kroner og omfatte 181 treningssentre, nær 500.000 medlemmer og 9000 ansatte.

Hvorfor?

Det handler om det markedet vi opererer i sier Wenche Evertsen, administrerende direktør i Sats Norge. Det har vært en stor vekst, i et marked med mange aktører. Vi har et stort potensial til å forsterke de ledende posisjonene vi allerede har, og ytterligere kunne videreføre dette.

Jeg håper og tror at alt vil være avklart i løpet av høsten , sier hun.

iform.no
Av iform.no juni 17, 2013 11:37

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!