Norske proffer gjør suksess

iform.no
Av iform.no mars 29, 2005 19:00

Norske proffer gjør suksess

Våre profesjonelle kroppsbygger & Fitness proffer setter Norge på kartet. Her har vi intervjuer gjort med fire av de.

Våre profesjonelle kroppsbygger & Fitness proffer setter Norge på kartet!

Thomas Stellander
www.thomasstellander.com
var siste mann ut med en 6 plass i Australian Grand Prix, og en 16 plass i San Francisco Pro.

Thomas ambisjoner er å kvalifisere seg til Mr. Olympia en gang i fremtiden. Bli best mulig. Etablere seg som profesjonell kroppsbygger. Holde på i hvert fall i 10 år til.
Se bilder av Thomas uke for uke mot konkurransen, se også nye bilder tatt under turen her

Jostein Ødegården
www.josteinodegaarden.com
Jostein lyktes i India og tok en sterk 4. plass i proffklassen under VM for amatører i Bangalore, som samlet 180 deltagere fra 40 nasjoner. Jostein har aldri vært så godt forberedt til et mesterskap før, sier Bjørn Kenneth Hansen daglig leder for proteinfarbikken. Dette er hans klart beste internasjonale resultat.

– Jostein er en viljesterk kjernekar. Han tror på seg selv og det han holder på med. Han er villig til å gjøre det som trengs. Den sulten han har på å nå toppen og bli best på det han driver med, er solide forankringspunkt i enhver utøvers karriere. Dette er kvaliteter som Jostein Ødegården bygger hele livet sitt på. Jostein vil noe.
Les hele intervjuet med Jostein herTommi Thorvildsen
www.tommithorvildsen.net
Tommi er uten tvil en av de aller største og groveste byggerne i Verden med mange gode meritter bak seg. Da vi spurte Tommi hvilke resultater han var mest fornøyd med fikk vi dette svaret:
Jeg var veldig god i fjor i Toronto pro invitational i juni. Jeg fikk sjuende plass men Flex magazine mente jeg skulle hatt 5 plass.

Det beste resultatet var i Østerrike 2002 der jeg fikk tredje plass etter Dexter Jackson.
Les hele intervjuet med Tommi her


Pia Marlen Johnsen
www.piamarlen.com
Pia vant hele 4 første plasser i fjor, og tok en sterk fjerde plass i VM. Nå har hun fått proff kort og satser for fullt mot sin første proff konkurranse som er California Pro i Los Angeles, den 28 mai. Les et intervju gjort med Pia her

iform.no
Av iform.no mars 29, 2005 19:00

Kommentarer