Norway Open Transformation 2015

Av Geir Tverdal april 16, 2015 13:18

Norway Open Transformation 2015

Norway Open Sports festival satser videre i 2015 og i år lanseres det en konkurranse i forkant . ”Norway Open Transformation” Vi har tatt en prat med arrangørene Jon Klasbu og Soran Rashid om hva dette dreier seg om.

Nå lanserer dere en slags ”ekstrem forvandling” konkurranse, hva dreier dette seg om? Er dette en ekstra fitness konkurranse?

Vi vil prøve å få flere  interessert i sporten vår – Derfor så vil vi kjøre i gang en litt mer lav-terskel, morsom og godt premiert konkurranse. Vi ønsker at dette skal være en sporty ”transformation” altså en estetisk og sporty kropp med godt synlige resultater fra start til da vinnerne til slutt vil kåres.

Hva er annerledes her – enn i andre tilsvarende konkurranser?

Det er nok ikke noe revolusjonerende nytt her, men vi ønsker altså ikke en ny Fitness eller kroppsbygger konkurranse, men at deltagerne gjør en god grundig og ikke minst dokumenterbar og sunn prosess mot en sunnere og bedre kropp, og med det også bedre helse og velvære.

Deltagerne må kunne vise til hva og hvordan de har kommet frem til resultatet ved å for eksempel føre en profil der man kan følge prosessen på for eks Facebook eller egne blogger osv. Vi krever faktisk at det gjennomføres med en kombinasjon av sunt kosthold, trening og ikke minst også cardio/kondisjon.

Hvor mange kan delta , er det for alle eller må man ha noen spesielle forutsettinger for å kunne delta?

Alle kan søke om å være med, vi har  erfarne dommer og profiler fra div treningsmiljøer som vil plukke ut ti deltagere (fem mannlige og fem kvinnelige)  som igjen vil få delta mot målet tre mnd frem i tid.

Hvordan vil dette bedømmes og hvordan kan man søke om å være med ? 

Vi lanserer dette nå i disse dager og alle som har lyst kan sende inn en liten søknad hvor man må legge ved formfoto som dokumenterer dagens tilstand og en liten tekst som forteller litt om hver og en som ønsker å delta.

Som nevnt – velges det ut ti deltagere (av dommere som er vant med å bedømme og velge ut denne type deltagere). Avslutningsvis vil de samme dommerne også velge ut to vinnere – som blir premiert med premier av stor verdi.

Alle som blir plukket ut til å være med vil også motta en stor og effektiv startpakke med produkter og nødvendige kosttilskudd osv fra våre sponsorer.

Man må være 18 år for å delta

11167534_10155473523170387_944906942_o

Av Geir Tverdal april 16, 2015 13:18

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser