Tilbake til forsiden

Om iform.no

Iform.no AS er Norges ledende side på sine områder. Fitness, Trening, Helse og Kosthold er våre fokusområder.

IFORM.NO AS

Borgeskogen 47.

3160 Stokke

Org. Nr: 920 244 866

E-post: redaksjonen@iform.no

Org. Nr:

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på, eller dersom du har forslag/kritikk/kommentarer. Gjelder henvendelsen hjelp, rådgivning og veiledning, ber vi deg benytte spørsmål/svar tjenesten. For trening-o.l. relaterte spørsmål ber vi deg bruke forumet, eller en av våre annonsørers tjenester. I den grad vi har kapasitet, så svarer vi på alle henvendelser. Annonseringshenvendelser og endringer på annonser har høyeste prioritet.

Redaktør: Geir Tverdal – tverdal@iform.no

Programmerer/teknisk: Nils Håkon Opsahl

Fagansvarlig og artikkelforfatter: Juma Iraki

Reporter: Andreas Adolfsson

Artikkelforfatter: Ann Kristin Berli-Johnsen
Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!