Oppkjøring til sommern 2012

iform.no
Av iform.no februar 24, 2012 14:10

Oppkjøring til sommern 2012

Formål, målsetninger og sluttresultat

Formål med denne treningsbloggen er i bunn å grunn og ha/få en slag oversikt over framgang/resultater.En fordel med å føre en blogg er også at du ikke bare går å ?husker? hva du løftet sist men kan faktisk følge med på hva du løfta siste å prøve og presse deg til nye høyder neste gang, få en form for mestringsfølelse av å se tilbake på bloggen.

Målsetningene er å få en ?fitt? kropp med en fettprosent mellom 10-12%, også å få kostholdet på plass for DET har ikke jeg :P Da tenker jeg på spise sunnere, få i meg nok karbs/proteiner/fett (50/30/20% i perioden med ?bulking? og 40/40/20% i perioden med ?deffing?). Hvordan jeg skal få til dette blir å se rundt på nettet, veie maten og notere ned alt som blir spist.

Sluttresultat blir forhåpentligvis som målsetningene med en del gode fordeler med på kjøpet, mer overskuddsenergi, bedre selvtilit, bedre kondis, bedre blodtrykk (ikke at jeg sliter med det men, langsiktige fordeler).

BESØK UKAS BLOGG HER


Vi gir deg en ny blogg-tjeneste. Med dette tilbudet håper vi at mange av våre lesere vil benytte anledningen til å skrive om seg og sitt, and whatever måtte være i deres skrivende vesen!!

Du vil kunne bli overrasket over hvilken publisitet din blogg kan få. Del din verden og ditt syn på livet i våre dedikerte sider for dere lesere!Det er en hel verden der ute som kanskje blir ihuga tilhengere og lesere av akkurat dine innlegg. Ikke lev for deg selv, del ditt liv, ditt syn og dine historier, kunnskap, meninger og tanker med andre. Kanskje er du mer interessant enn du aner.

Vi skal tilrettelegge bloggen for deg slik at du blir mest mulig fornøyd, slik at du kan boltre deg hos oss og trives!

Vi vil til enhver tid opprettholde en bloggtjeneste som passer og tilfredsstiller deg best mulig, så nøl ikke med å komme med tilbakespill og påpekninger til hva som kan gjøres bedre, og vi vil bygge og endre bloggen slik at den blir best mulig for deg! Vi er her for deg, og for å forstå deg best mulig, så er det viktig at du kommuniserer med oss og holder oss up to date angående vårt innhold og våre tjenester!

Bloggere som skriver gode artikler, vil kunne bli kontaktet av oss med forespørsel om å publisere deres bloggartikkel som artikkel på våre forsider! Du kan dermed blogge deg til skribentstatus hos oss!Opprett din egen blogg på få sekunder

Klikk her for en liste over våre blogger

iform.no
Av iform.no februar 24, 2012 14:10

Kommentarer