Oppskrift: Kokos-pannacotta med fruktbiter

Av Susanne Soydan juli 30, 2019 07:00 Oppdatert

Oppskrift: Kokos-pannacotta med fruktbiter

Dette er en frisk og sunn dessert som du kan kose deg med i sommervarmen!

Du trenger:

  • 1 gelatinplate
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 vaniljestang
  • 1 dl yoghurt med vanilje- eller kokossmak
  • 1 ts honning
  • Biter av fersk mango og ananas

Slik gjør du:

  1. Legg gelatinen i litt kaldt vann. La stå i fem minutter, til gelatinen har blitt myk. Klem av vannet og ha gelatinplaten oppi en kjele sammen med kokosmelken.
  2. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut frøene, og ha både vaniljestangen og frøene oppi kjelen.
  3. Varm opp (men det skal ikke koke) til gelatinen har løst seg opp. Avkjøl så blandingen.
  4. Fjern vaniljestangen og tilsett yoghurt og honning.
  5. Fordel i to glass og sett kaldt i minst tre timer.
  6. Topp med fruktbiter like før servering.

Kilde:

«Slik former du kroppen» av Silje Bjørnstad og Susanne Soydan, Cappelen Damm 2018.

 

 

 

 

Av Susanne Soydan juli 30, 2019 07:00 Oppdatert

Kommentarer