Ove Bekkevold

Av Iform.no september 28, 2010 17:00

Ove Bekkevold

iform.no sitt filmteam ble med Ove på trening

Man kan ikke ha unngått å hørt navnet Ove Bekkevold hvis man har interesse for kroppsbygging eller fitness.  Mannen har selv bygd kropp siden 1979 og har flere gode meritter.

I de seneste årene har vi sett han som speaker på bla Oslo GP, eller NM.

Ove fylte 50 år nå i sommer – ikke nok med det mannen gjør comeback på NM som arrangeres nå til helgen.

iform.no sitt filmteam ble med Ove på en treningsøkt (ca 2 uker før NM), her får du også høre over 20 minutter med erfaringer og historier fra miljøet.

Hva er din målsetning?
Målsetningen nå er bare å holde kroppen i form både hva det skulpturelle – hva kroppen angår, samt inneha bra kondisjon 🙂

Når begynte du å trene?
Startet med kroppsbygger rettet trening i 1979 hos Ludwig Treningsstudio! Harald`s Gym fra 1981-2002. Etter at jeg flyttet til Lørenskog gikk jeg over til Condis,selv om noen økter enda trenes på Harald`s!!!

Hva er det som driver deg?
Drivkraften er rett og slett et kjærlighetsforhold til trening ! Elsker trening og uhøytidelig konk. i nesten hver eneste økt 😉Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?
Er stort sett veldig godt fornøyd med hele overkroppen min 🙂 Sliter litt med beina pga både kneopperasjoner og en lei skiveprolaps for drøyt 3 år siden som gjorde at det ble ca 4 mnd uten trening og veldig lett beintrening første året etter skaden!!!Hva synes du er din beste prestasjon?
Det må bli på NM i 1997, hvor jeg ble Norgesmester -80kg 🙂

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?
Gutta og miljøet på Harald`s har nok hatt størst betydning for den tideligere karieren 🙂 Akk nå er det faktisk kjæresten som på sett og vis har dratt meg tilbake på scenen 😉 Hun skulle stille og jeg backe henne, men vips så var man selv også på diett og fikk lysten 😉Har du noen tips til en nybegynner?
Nybegynnere bør tenke kvalitet og ikke så mye kvantitet både hva trening og mat angår 😉 Det er ikke sumo vi driver med 😉

Hva er dine mål og ambisjoner?
Mål og ambisjon denne gang er rett og slett og se fantastisk ut til å være 50 år, og samtidig gi ungutta litt kamp 🙂

Hva er fordelene og bakdelene med denne sporten synes du?
Fordelene med Kroppsbygging og fitness er det helhetlige fokus på trening, mat og hvile! Samtidig er det også ulempen da det og skulpturere kropp gjør at mange blir for egosentriske og ikke greier å legge det litt i fra seg i hverdagen! Kroppsbygging er for meg ingen sport eller idrett, men rett og slett kunst! Jeg kaller det for utstillingsfysikk 🙂 Selv jobber jeg ved siden av for å utvikle fungsjonell fysikk også 🙂Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?
En vanlig dag starter med frokost ca kl 7-7:30, jobb fra 8-16 trening kl 18.

Ellers så blir måltidene ca slik:  lunch kl 11 og kl 14, mat før trening kl 17 og middag kl 20. Spiser 5 måltider om dagen ca 40 gr protein til alle måltider og varierer fett og karbohydrater!

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?
Setter opp alt av diett selv for meg og kjæresten!

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke? 
Bruker stort sett bare proteinpulver, omega 3,vitaminer og mineraler som tilskudd!Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!
Trener 4 splitt styrke overkropp, deles i 2 og bein i 2 trener Kardio 2-3 dager i uka ofte som sykling eller skogtur i ulent skogstereng på beina!

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?
Forbrenningsfart for meg er feks 8 mil sykkeltur hver lørdag nå på dietten 🙂

Surfer du mye på nettet? Hvilken websider bruker du mest tid på?
Mest nyheter og Facebook på nett, men er endel innom iform.no og Treningsforum og lign. Liker iform.no godt 🙂 Fine artikler om trening diett mm. Selv om en gammal sirkushest seff har sett og hørt det meste tidligere, hehe!

Av Iform.no september 28, 2010 17:00

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser