På Teamsamling med Kaliber Gym FKK

iform.no
Av iform.no juni 15, 2019 19:00

På Teamsamling med Kaliber Gym FKK

Kaliber Gym er kjent for sitt gode miljø, både på selve treningsstudioet i Trondheim, men ikke minst som fitness-klubb.

Utøvere fra hele landet velger å ta turen til Trondheim for å bli en del av dette teamet, så for å finne ut hemmeligheten, snek vi oss med da de hadde teamsamling i helgen.

Teamsjef og coach Stian Schanche, utøver Audhild Laukeland og coach Line Celius

Teamsjef Stian Schanche forteller at tidligere hadde de en poseringstrening hver helg under konkurransesesongen. Det ble veldig tungvint for de som bodde langt unna, så derfor gikk de over til å heller ha helgesamlinger 4 ganger pr sesong. Da bruker man hele helgen når man først er der, og får inn flere runder med poseringstreninger på de helgene, slik at totalt får de øve like mye som før, og i tillegg får de rom for sosiale aktiviteter og muligheten til å bli bedre kjent med hverandre.

«Vi vektlegger det sportslige og det sosiale like mye på våre teamsamlinger» sier coach og Daglig Leder på Kaliber Gym, Mats Edvartsen.
«For våre utøvere er det sportslige, altså poseringstreninger samt formsjekk og vurdering av hvor godt er i rute svært viktig, men uten en sterk teamfølelse og et godt samhold rundt seg vil reisen bli vanskeligere enn nødvendig

For coacher og andre i teamet som ikke er aktive utøvere benytter vi samlingene til å bygge opp rundt det sosiale miljøet innad i teamet, det gjør vi gjennom aktiviteter som styrker teamfølelsen og gjør alle bedre kjent.

Samlingene handler ikke bare om de som skal stille, men alle de rundt, og uten alle og det samholdet vi har vil vi aldri kunne lykkes med våre utøvere på scenen!

Det jeg mener skiller oss ut fra andre team – er at om du stiller for Kaliber FKK så er du alltid en del av teamet (eller Kaliber-familien som vi kaller det) så lenge en vil»

StrongBody-coach og influencer Christine Kamphaug Gundersen er både utøver selv, coach for andre utøvere og poseringstrener for bikinifitness-jentene. Hun tar turen fra Oslo for å delta på teamsamlingene, der får hun sjekket formen på sine egne utøvere, og hun får formsjekk selv med sin egen coach, kollega i StrongBody, og Kaliber Gym eier, Line Celius.

Christine Kamphaug Gundersen og coach Line Celius

Christine Kamphaug Gundersen poserer med Bikinifitness-jentene

Gymmen er full av folk, stemningen er god og latteren sitter løst. Det er tydelig at dette er coacher og utøvere i skjønn forening som virkelig elsker det de holder på med.

André Stavseng debuterte i Men’s Physique i fjor høst, det ble bronsjemedalje på både Gardermoen Open og Norgesmesterskapet, og han rundet av sesongen med to internasjonale finaleplasseringer i henholdsvis Tyngre Classic og Nordisk Mesterskap.
I høst stiller han igjen i Men’s Physique, og debuterer i tillegg i Men’s Fitness, som er en klasse som har et friprogram der utøverne må vise frem atletiske ferdigheter.

André har følgende å si når vi spør hvorfor han valgte Kaliber: «Første gangen jeg tenkte stille forsket jeg litt rundt og hørte mye bra om Kaliber. Jeg tok turen, testet ut gymmet ble kjent med coachene og de som ferdes der som viste seg å være mer som en egen familie. Nå i dag ser jeg tilbake på alt jeg har opplevd og alle jeg har blitt kjent med fra å rundt Kaliber og angrer ikke på valget. Jeg er blitt løftet opp, tatt hånd om og lært vanvittig mye fra min coach Line Celius og mange flere fra Kaliber.»

Teamsjef Stian Schanche, utøver André Stavseng og coach Line Celius

Andreas Trønnes debuterte med seier på Sandefjord Open i vår, sølv på Oslo Grand Prix, og ble tatt ut til Landslaget for deltakelse i Europamesterskapet i Spania, der han rundet av debutsesongen sin med en hederlig bronsjemedalje. Han er bosatt i Trondheim, og trener fast på Kaliber hvor han coaches av Mats Edvartsen.

Hanne Sand er et av annet lokalt talent som også trener fast på gymmen. Hun skal stille i Wellness til høsten, og coaches av Kaliber Gym medeier og StrongBody-coach Gunnar Strand Jacobsen.

Det var knyttet stor spenning til resten av helgens aktiviteter,da disse var ukjente for utøverne på forhånd. Bak planleggingen av helgens sosiale innslag står Mariken Bruem-Løvbukt, og siden Trondheim viste seg fra sin beste side med strålende sommervær, så ble den planlagte innendørstimen med Yoga flyttet utendørs til Marikens hage.


Mariken Bruem-Løvbukt til venstre i bildet.

Kalibergjengen er ikke redd for kontraster, fra poseringer og høye heler, til fredsommelig avspenning med Yoga, til actionfylt paintball-krig. Denne gjengen gir alt uansett, og de vet å ha det morro!


Coach og Daglig Leder på Kaliber Gym, Mats Edvartsen, til venstre i bildet

Fornøyd og glad gjeng. Og vi må innrømme at vi er nysgjerrig på hva neste teamhelg hos Kaliber vil by på.

iform.no
Av iform.no juni 15, 2019 19:00

Kommentarer