På trening med Alex Kadour før Nordisk!

iform.no
Av iform.no oktober 22, 2010 18:34

På trening med Alex Kadour før Nordisk!

Marika tok en treningsøkt med Alex Kadour, som tok overall i Classic Bodybuilding for tre uker siden

Jeg tok en treningsøkt med Alex Kadour, som tok overall i Classic Bodybuilding for tre uker siden.. Nå er han klar for Nordisk. Alex er 26 år og Tommi Thorvildsen har visst kjørt ham helt ut!

Se vår dekning fra:
NM
NORWAY OPEN

Hvordan føler du deg Alex?

Det har vært helt jævlig i ukene etter NM. Tommi har kjørt meg vanvittig på maten. Jeg har kun spist 50g havregryn og fire riskaker om dagen. Resten har vært protein og et par spiseskjeer med Udo´s choice. Formen etter NM er mye skarpere. Likevel føles det nesten som musklene er borte. Føler meg dritt uansett, selv om formen er mye bedre. Jeg har gått ned ca 2 kg siden NM. Tommi skriver ned alt det jeg kan spise. Tommi tenker og jeg utfører.

Hvilke forventninger har du til Nordisk?

Jeg har ingen forventninger, siden jeg føler meg så dårlig. Men mentalt så er jeg innstilt på gull. Jeg ser ikke på de andre som konkurrenter. Jeg er min egen konkurrent.

Hvordan har det vært å jobbe på diett?

Jeg er butikksjef på Expert, og det har vært utrolig hardt å jobbe. De på jobben synes det er artig at jeg har vunnet NM overall og har sponset meg med flotte hårfjerningsprodukter. Jeg fikk en Philips barbermaskin som kostet 3.500 kr. De støtter meg og har bedt meg om å sende melding med en gang vi får plasseringene på Nordisk. Jeg trives veldig godt i jobben!

Du har kone og barn også?

Jeg er samboer og har ei datter på 2 år. I august neste år gifter jeg meg. Jeg er en seriøs mann og er veldig konservativ. Jeg setter familien først og har god tro på at det er ekteskap og familie som gjelder! Samboeren min og datteren min ville være med til Finland. Problemet er bare at jeg blir så ego-sentrert under konkurranse, så derfor ba jeg dem om å bli hjemme. Jeg har vært sammen med dama mi siden jeg var 17 år. Enten så klaffer det, eller så klaffer det ikke. Med henne klaffet det. Hun trener også og spilte basket før i tiden. Hun sluttet å trene, siden vi har et barn og jeg konkurrerer. Men når jeg er off-season, så trener hun igjen.

Hvor lenge har du vært på diett?

Jeg har vært på diett i 14 uker. Jeg begynte å konkurrere for to år siden. Jeg vant 1. plass i Grand Prix og 2. plass i Sandefjord og nå i NM tok jeg 1. plass og vant overall. Målet mitt nå er å vinne overall i Nordisk.

Er det noen du vil takke?

Jeg vil takke Expert for suverene produkter og Tommi Thorvildsen for hjelpen med diett, trening og motivasjon. Så vil jeg takke min samboer som holder ut med trynet mitt!

Tusen takk for hyggelig trening og intervju! LYKKE TIL I NORDISK!

iform.no
Av iform.no oktober 22, 2010 18:34

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser