Paul Rusten satser for fullt mot NM

iform.no
Av iform.no september 30, 2009 06:00

Paul Rusten satser for fullt mot NM

Paul Rusten debuterte som kroppsbygger på sandefjord open i 2008, den gang ble det 1 plass…

Paul Rusten debuterte som kroppsbygger på sandefjord open i 2008, da ble det første plass, snakk om knall debut. Nå over et år siden er Paul i forberedelser igjen.


Hva tror du om høstens konkurranser da Paul? Blir det lett match?

Høstens konkurranse(r) er det utrolig lite jeg kan si noe om, og det blir selvfølgelig ingen lett match. Alle vi som står i line-up har trent mot samme mål, og er selvfølgelig helt sikkert like sulten på å gjøre det bra på årets NM og Nordisk. Det hadde jo selvfølgelig vært stort å kunne stille på Nordisk på hjemmebane, men regner med at alle i min klasse har samme mål og tanker rundt det også. Selv om jeg debuterte våren 2008 har dietten i år vært like vanskelig, og kunnskapen tar jeg fra andre som har vært i gamet en god stund. De gamle er fortsatt eldst. Ellers ang. høstens konkurranser så vil jeg ønske alle lykke til i Stavanger og alle de som blir å stille på NM.

Paul Rusten

Har du kjørt samme opplegg før konkurransen i år også, eller har du forandret på noe?

I forhold til trening kjører jeg det samme opplegget. 2 dager på, 1 dag av osv…
I forhold til kost i diettperioden starta jeg med det samme opplegget, men har endret en del de siste månedene – fått ny innputt som jeg mener tok meg et steg videre 🙂 Noe jeg er veldig fornøyd med.

Får du hjelp av noen med diett og trening eller fikser du alt selv?

Dietten har Kim Torgersen hjulpet meg mye med. Han gjorde noen endringer på maten og det har skjedd en god del siden han satt opp det nye – noe som fungerer utrolig bra 🙂 Tusen takk Kim 🙂 .
Treningen har jeg som sagt mitt eget opplegg som jeg har brukt i en god stund nå, føler fortsatt framgang på det, men varierer oftere mellom øvelser nå enn tidligere. Trener også mye i forhold til dagsformen.

Paul Rusten

Hva er det verste på diett synes du?

Det verste på diett? Hmm. Må være at man muligens blir veldig konsentrert om oppgaven man har- og skal utføre, noe som igjen fører til at dette går utover andre ting som blant annet det sosiale med venner utenfor treningen. Dagene går med til å lage mat, jobbe og trene. Stort sett så det er beklagelig synes jeg. Ellers er det enkelte matvarer jeg selvfølgelig savner. Og ser virkelig fram til å spise meg ordentlig mett snart igjen.

Du er jo også med å arrangere Nordisk mesterskap i Bodybuilding & Fitness som går av stabelen 17 oktober i Trondheim, hvordan går det når du går på diet?

Det har gått forholdsvis bra hittil, men fikk gjort unna en del da overskuddet var høyere enn det er nå, men det var også planen. Ikke mye som står igjen på planen, men alt må gjøres så man må bare prøve å gjøre det beste ut av det. Men det er hardt å tenke og fokusere mye på andre ting nå som det nærmer seg slutten, kjenner jeg. Alle som er med å arrangerer Nordisk har gjort en utrolig god jobb og det skal bli et veldig bra arrangement 🙂

Paul Rusten

Tror du Trondheim er klar for kroppskultur da?

Trondheim og kroppskultur er det vanskelig å si noe om synes jeg. Det begynner å bli en del treningssenter her i byen, men hvor stor interessen er for fitness- og kroppsbyggerkonkurranser er vanskelig å anslå. Håper jo selvfølgelig så mange som mulig setter av 17.oktober for å ta turen inn til Trondheim sentrum og Royal Garden denne dagen. Har fått mange positive tilbakemeldinger om at det blir arrangert noe på den her siden av Dovre også. Før min tid så ble det arrangert et par stevner her i Trondheim, tidlig 80-tallet tror jeg, og det var visst en suksess i forhold til frammøte den gangen, og vi håper jo selvfølgelig på en gjentakelse av det.


Noe du vil si for å lokke trege trøndere til Royal Garden 17 oktober? Hva kan de forvente seg?

Jeg håper så mange som mulig tar turen dit for å få et lite innblikk om hvordan dette foregår. Man får se mange gode norske utøvere, men også en hel del utrolig gode nordiske utøvere. Det er stort for treningsmiljøet i Trondheim at vi har fått tildelt et så stort arrangement. Det vil bli pauseshow og vi har selvfølgelig stands med produkter – alt fra proteiner, klær, hår og til påsetting av negler. Så vi har et stort spekter innenfor den biten også.

Takk for praten Paul, noe du vil nevne til slutt?

Vil takke alle som har støtta og hjulpet meg under denne perioden. Spesielt Mor og Far. De er utrolig gode å ha. Tusen takk! Kunne nevnt utrolig mange, men de vet selv hvem de er, tror jeg. Tusen, tusen takk ALLE sammen.

Konkurransene som står for tur i høst er:

iform.no
Av iform.no september 30, 2009 06:00

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser