PIT STOP!

iform.no
Av iform.no november 21, 2008 06:00

PIT STOP!

Endelig kom det som alle sunne mennesker har ventet på!

Endelig kom det som alle sunne mennesker har ventet på! Og til og med midt i sentrum av Oslo.

Navnet er PS-Pit Stop. Nå kan du spise fast food med verdens beste samvittighet.

For bare noen uker siden åpnet PS-Pit Stop i Akersgata. Her får du naturlig sunn fersk take away og du har hele 23 retter å velge mellom. Det beste av alt er at alle rettene er merket med det totale næringsinnholdet. Dvs at du får oppgitt kaloriene på hele retten og antall gram proteiner, fett og karbohydrater. I tillegg får du Oslos laveste priser. Prisene på maten som selges ligger fra 39kr til 89kr. Det er ikke noe vits i å dra på Mc Donalds for å få det billig da! De har til og med sunn burger å få her. Du kan kjøpe frokost, lunsj og middag. Kaker, smoothie, proteinshake med lettis og ferskpresset juice står også på menyen. Alt med mindre kalorier og med tanke på å ta vare på formen og helsa. Jeg tok en tur og snakket med Joar Bekkedal om denne etterlengtede take away´en.

Hvordan har de første ukene vært i den nye butikken?
Det har gått mye bedre enn forventet. Vi har allerede mange faste kunder som kommer innom hver dag. Vi gir kundene det de vil ha. De kan bare si i fra hvis det er noe de savner, så tar vi det inn eller tilpasser maten slik de vil ha den. De som har spesielle behov tar vi også hensyn til og dette er take away for alle. Her kommer folk som er sunne, som trener, som er aktive, de som trenger noe lettvint og de som har dårlig tid. Det er lett å få i seg dårlig mat når man er stresset og har dårlig tid, men her er man trygg på at maten er kjapp, sunn og god.

Dette er populært altså?
Ja. Det har vært behov for en slik butikk i mange år. Da jeg endelig fant rette lokale, måtte jeg bare åpne. Dette er den eneste butikken i Norge med ferske retter i så stort utvalg der alt er merket med næringsinnhold. Vi er i Akersgata. Her er det ikke langt til verken Stortinget, regjeringskvartalet, VG-bygget eller alle de forskjellige teatrene. Vi har for eksempel skuespillere som øver dagen lang på teatrene og som ofte er innom for å spise.

Og sannelig hadde Joar rett, for inn døren kom Assad Siddique som er aktuell i stykket «Vi Menn». Mange kjenner ham igjen fra Forbruker Inspektørene på NRK. Jeg tok en prat med han også!

Hva synes du om Pit Stop?
Veldig bra! Jeg har vært her hver eneste dag siden åpningen. Her får jeg sunn mat i farten og det er rett ved teateret. Passer meget bra! Maten er kjempe god. Fersk og sunn.

Så klapper Assad seg på magen og løper videre.

Ikke bare take away!
På Pit Stop selger de ikke bare take away. Her kan du også kjøpe kosttilskudd. Her kan du få gode råd og veiledning om du vil opp eller ned i vekt eller om du rett og slett trenger mer energi. Utvalget er svært bredt og du finner merker som Proteinfabrikken, Udo`s Choice, Optimum Nutrition, Multipower, Dalblads, Weider, Maxim Ultimate Nutrition, Maximize, Vitargo, Bio Life, Powerbar, Reflexs, Indian Jerky, AA drink, Gainomax, Real, Scitec, Nutrivision, Fast og mye mer. Her finner du det du skal ha!

Til slutt må jeg bare få sagt at butikken er strøken. Den er ryddig, pent belyst og fargene er lyse og friske. Menyen står over disken på LCD-skjermer. LCD-skjerm finner du også i vinduet, så du kan titte på menyen ute. Dette er lurt siden menyen stadig vil forandre seg. Her skal det være nye spennende retter til enhver tid.

Det er bilde av norsk natur på selve disken. Dette illustrerer det du får hos Pit Stop. Naturlig, trygg mat og norske, ferske råvarer. Det er typisk norsk å være naturlig. Naturlig er trygt og det er trygt å spise på Pit Stop.

Maten her er vindunderlig himmelsk, så ikke nøl med å stikke innom.

Se gjerne web: www.ps32.no

iform.no
Av iform.no november 21, 2008 06:00

Kommentarer