Priskrig på sunn mat

Av Iform.no mars 7, 2011 11:17

Priskrig på sunn mat

220 sunne varer stuper i pris

Tre av de store kjedene starter priskrig på 220 matvarer merket med nøkkelhullet fra mandag.

For etter at VG tok kontakt, bestemte Rema 1000 og Rimi seg sent i går kveld for å kutte prisen på over 200 såkalte nøkkelhull-varer.

؅rsaken er at Kiwi varsler konkurranseskjerpelse:

? Vi innleder i dag det vi håper blir full priskrig på sunne matvarer, som gjør at de blir billigere for forbrukerne, sier Kiwi-sjef Per Erik Burud.

Nøkkelhullmerket signaliserer at varen er den sunneste innen sin kategori, målt etter fiber, fett, salt og sukker. Ordningen er felles nordisk og frivillig. I Norge eies og drives nøkkelhullmerkingen av Helsedirektoratet og Mattilsynet. Les mer om nøkkelhullmerket mat

Hvilke varer blir billige?

Her kan du se hvilke matvarer KIWI har satt ned prisen på.

Av Iform.no mars 7, 2011 11:17

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!