Proteinkalkulator

iform.no
Av iform.no desember 7, 2004 15:18

Proteinkalkulator

Regner ut hvor mye protein du trenger i løpet av en dag.

Biologisk verdi er et mål på hvor effektivt kroppen kan utnytte en type protein. Denne fastsettes hovedsakelig ut fra aminosyreprofilen på proteinkilden. BV brukes ikke så mye lenger fordi man har funnet at dette ikke er en ideel måte å måle kvaliteten på proteinet. Myse protein isolat er ikke ideelt selv om det har en BV på 159, fordi den spaltes alt for raskt slik at mye av aminosyrene vil omdannes til glukogen. Forkjemperne for myse bruker selvsagt BV mye fordi myse kommer veldig bra ut og de aller fleste skryter av BV på 159 selv om de selger myse protein konsentrat.

Fasit må våre å blande ulike proteinfraksjoner for best effekt.Som vist i tabellen under vil en kombinasjon av

iform.no
Av iform.no desember 7, 2004 15:18

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!