Pump i vei mann! Kvinner vil ha muskler!

iform.no
Av iform.no juni 4, 2012 10:00

Pump i vei mann! Kvinner vil ha muskler!

Kvinner tenner på muskler! De fleste synes faktisk muskler er utrolig sexy?


Kvinner tenner på muskler!

De fleste synes faktisk muskler er utrolig sexy?

En ny undersøkelse gjort av University of Californa, viser at de fleste kvinner tenner på sterke, muskuløse menn, skriver Philadelphia Enquirer.

Ifølge undersøkelsen er det tydelig at kvinner synes muskler er utrolig sexy.

Undersøkelsen viser også at om en gift kvinne skulle hatt en affære, så ville hun gått for en type som ligner Russel Crowe. Hos kvinner blir den type mann sett på som dominerende, seksuelt dyktig og populær.

Undersøkelsen viser også at menn bør se ut som en V: Smale hofter, smal midje og brede skuldre. Det er det kvinner flest foretrekker. En «mesomorph» – eller på menneskespråk: en smidig atletisk kropp med brede skuldre er det som mest sannsynlig vil få flest kvinner til å sikle, ifølge forskerne. Evolusjonsbiolog Matthew Anderson sier også til News Interactive at påfuglhunnen velger den mest imponerende hannen, siden han vil ha de beste gener for overlevelse og suksess. Med mennesker, vil en kropp som ser sterk ut samt muskler og brede skuldre indikere det samme.

Da har guttene som lurer på hva kvinner vil ha, svaret svart på hvitt. Det er muskler som gjelder. Kvinner vil rett og slett ha menn som pumper på treningsstudio. Men om du er stor og muskuløs er det ingen grunn til å juble i evigheten. Det er en liten hake her. Kvinnene elsker muskelmenn for en liten flørt, mens » normale», myke menn er det de ser etter når klokken begynner å tikke og man skal slå seg til ro. Så til dem som ønsker seg en livspartner, så gjelder det å dyrke sitt indre også, så dama ikke stikker av gårde!

For menn som har kone og er i et trygt forhold, så er det kanskje lurt å melde seg inn i et treningstudio. Da slipper du kanskje å være vitne til at kona henger med tungen ut av munnen, hver gang en sværing går forbi. Nå er kvinner veldig flinke til å skjule at de ser på en annen mann, men kanskje litt pumping piffer opp både sexlivet og hindrer henne i å falle for andre fristelser. Det skal ikke være lett…

Kilder: Dagladet.no, nettavisen.no og p4.no

iform.no
Av iform.no juni 4, 2012 10:00

Kommentarer