Rabatter på treningsutstyr med kredittkort

iform.no
Av iform.no mars 17, 2017 11:50

For deg som er glad i å trene eller du som ønsker å bli flinkere til å aktivere kroppen, er det en rekke treningsutstyr som kan fungere som motivasjon for dette. Det er kanskje ikke alltid slik at din personlige økonomi gir deg muligheten til å kjøpe utstyr som gir deg motivasjon akkurat når du trenger det. Det er allikevel ikke noen grunn til å fortvile. I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips på hvordan du kan få rabatter på ulike treningsutstyr.

Kredittkort med rabatter

Det er mange som er redde for å bruke kredittkort med tanke på gjeld eller lignende. Men det er en rekke fordeler på de ulike kredittkortene på markedet som kan være verdt å ta med seg videre. Det kan jo lønne seg å ikke bruke mer enn du har muligheten til å betale tilbake før det legges til renter, men dette er selvfølgelig helt opp til deg.

Re:Member

Re:Member er en av de kredittkortene som gir deg rabatter på treningsutstyr. Dette tilbudet gjelder i flere butikker i Norge. Noen eksempler på slike butikker er Gymgrossisten og Outnorth. Hos Gymgrossisten finner du alt fra treningstøy til tilskudd du kan benytte ved ulike former for trening. Dermed er det en rekke artikler man kan få gode tilbud hos denne leverandøren. Hos Outnorth har du også muligheten til å handle treningstøy som kan bidra til å øke motivasjonen eller pulsklokke som kan hjelpe deg til å presse kroppen maksimalt i henhold til makspuls.

YaBank

Det er ikke bare Re:Member kredittkortet som gir deg visse rabatter i kategorien treningsutstyr. YaBank har også laget en avtale som vil kunne gagne deg som kunde. Dette kredittkortet gir deg 5% rabatt i alle butikker som selger sport og fritidsutstyr som visa-utstederkode. Selv om ikke 5% rabatt er veldig mye så er det noe som heter alle monner drar. Dersom du går til innkjøp av en del utstyr så vil det allikevel kunne være gode penger å spare på et slik tilbud.

MasterCard

De fleste kjenner nok til MasterCard som er en av de mest kjente kredittkortene på markedet. Dersom du har et MasterCard fra Eika Gold eller Eika Vivo så vil du også ha muligheten til å få rabatter på treningsutstyr. Dette kredittkortet kan faktisk gi deg opp i mot hele 30% når du handler utstyr til trening.

Santander

Santander er også en rimelig kjent aktør på markedet. Dette er selvfølgelig godt å vite for deg som synes at kredittkort kan være litt skummelt. En trygg og stabil aktør vil da være det beste for deg og din sinnsstemning. Kredittkortet Santander Flexi Visa gir deg 4% cashback når du handler klær eller sko enten i Norge eller i utlandet. Dette gjelder da også treningsklær dersom det er det du ønsker å gå til innkjøp av. For å spesifisere så er Cashback at du får igjen en prosentandel av beløpet når du kjøper tjenester eller varer. Dette beløpet går tilbake på det kortet du betaler med. Dette kortet gir deg også hele 8% cashback dersom du handler på Nelly.com. Denne nettleverandøren selger også treningssko og treningstøy som kan hjelpe deg til å føle deg fresh på treningssenteret.

Kilder:

http://www.norskkreditt.no/kredittkort

https://www.mastercard.no/no-no.html

 

iform.no
Av iform.no mars 17, 2017 11:50

Kommentarer