Resultater og filosofi

iform.no
Av iform.no februar 11, 2008 09:00

Resultater og filosofi

Jostein Ødegården, Jon Morten Thomassen, Monica saur Høyer – og alle de andre du leser om i dette nettmagasinet har en ting til felles. Suksess!

Monica HøyerJostein Ødegården, Jon Morten Thomassen,
Monica saur Høyer og Tommi Thorvildsen og alle de andre du leser om i dette nettmagasinet har en ting til felles. Suksess!

Du ser opp til dem og prøver å tilegne deg deres måter å trene på.

Du vil også lykkes! Kanskje prøver du å kopiere treningsopplegget til Jostein, spise som Monica, sove som Jon Morten eller hvile som Tommi. Det er dette forbildene dine gjør for deg. De påviker din måte å gjennomføre treningen og hverdagen din på godt og vondt.

En annen fellesnevner for deres vellykkede kropper er karakter og filosofi. De er alle stolt av det de driver med. De lar seg gjerne intervjue, og deler sine erfaringer med deg for å hjelpe deg på vei. ?Merkelig? nok har alle sine egne måter å trene på. De har gjennom år tilegnet seg enorm kunnskap om trening, kosthold og hvile og sydd sammen sin egen måte å trene på, sin egen måte å spise på og sin egen måte å hvile på. De har blitt sterke personligheter, med sterk karakter og klare mål. De har skapt sin egen filosofi om hva som fungerer, og bruker denne som et fundament i hverdagen sin. Dette skaper resultater og ikke minst respekt både for seg selv og fra andre.

Jon Morten Thomassen

Din egen trenings filosofi er ditt viktigste våpen i å lykkes innen muskeloppbygging.

Vi har vel alle startet med et program vi fikk på treningssenteret eller fra en kompis som hadde greie på muskeltrening. Dette er så klart en grei start, men ikke noe mer enn det. Du trener opp grunnstyrke, og får kanskje et program for viderekommende etter noen måneder. Etter en stund kommer du til et platå der du må begynne å forme din egen idrett, og bygge opp din egen hverdag rundt treninger. Du må skape din egen filosofi, en måte å trene på som er din egen. Du må hele tiden tilegne deg ny kunnskap, utvikle Jostein Ødegårdenmåten du trener på og utfordre deg selv både fysisk og psykisk. Dette utvikler deg selv og motivasjonen din. På et eller annet tidspunkt må du ta valg for å stake ut den veien du selv vil gå, og ikke fortsette i sporene etter forbildene dine. Du må være litt sta å tørre å ta egne valg, men samtidig være åpen for å ta imot råd og hjelp fra de rundt deg som har erfaring. Samtidig må du ut i jungelen av treningsråd og velge det du har troen på og sile vekk det du ikke tror på, og flette sammen din egen filosofi, en filosofi du må være tro mot og utvikle etter hvert som du lærer deg selv bedre å kjenne. Kanskje det høres vanskelig ut, men tenk også på at det er til syvende og sist du selv som kjenner din egen kropp best.

Se intervju av profiler på iform.no her

Lykke til
Bård Larsen

iform.no
Av iform.no februar 11, 2008 09:00

Kommentarer