Samuel Helgesen

Av Iform.no november 16, 2005 10:00

Samuel Helgesen

Først må jo jeg bare si at det å trene er veldig gøy! Men nå som jeg har stilt en gang, så er det vel det som motiverer meg. Det å stå på senen og å vite at man er kommet der man har drømt om så lenge, er en fantastisk følelse!! Må prøves:)

Fullt navn: Samuel Helgesen
Alder: 29
Bosted: Oslo
Arbeide :coop Norge
Høyde: 184
Vekt: On 94,7kg Off 110
Sivilstatus: singel,leter etter drømme damen:)
Sponsor: www.kost1.no


Meritter:
2005
2 pl IGP Classics 2005 -95 kg
1 pl NM 2005  -95 kg
2004
4 pl NM 2004 -100
Trener: Harald`s gym. Stedet for å bygge!

Mail: samuelhelgesen@hotmail.com   

Når begynte du å trene? Hvor lenge har du holdt på til nå?
Begynte så smått på ungdomsskolen, trente da aktivt turn i 6 år, men var vel ikke før jeg var 23 at jeg begynte å trene med vekter for å satse mot et mål!, og komme på scenen en dag:)Samuel Helgesen :: Kroppsbygging

Hva motiverer deg?
Først må jo jeg bare si at det å trene er veldig gøy! Men nå som jeg har stilt en gang, så er det vel det som motiverer meg. Det å stå på senen og å vite at man er kommet der man har drømt om så lenge, er en fantastisk følelse!! Må prøves:)

Samuel Helgesen :: KroppsbyggingSamuel Helgesen :: Kroppsbygging

Har du noen tips til en nybegynner?
Stå på, tenk fremover. Ingen ting er gratis!

Samuel Helgesen :: KroppsbyggingHvordan ser en helt vanlig dag ut for deg?
Tiden min går vel opp i jobb og trenig… Trener en uke morgen og en uke kveld.

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!
Off: Trener jeg veldig enkelt, 4 ganger i uken. Har ikke faste dager jeg trener på, jeg føler heller på dagsformen. For da får jeg de beste øktene!

Mine økter er på maks 45min til en time. On: Blir det en del mer trening, 5 ganger i uken. Deler treningen litt mer opp da med tanke på kardio som jeg starter med 8 til 7 uker før konkurransen.
4 uker før begynner jeg å gå en halv time før frokost… Noe jeg kan anbefale!

Kosten er viktig for gode resultat. Hvordan spiser du?
Off spiser jeg så å si vanlig mat, men prøver og få i meg proteiner. On spiser jeg veldig enkelt, havre gryn til frokost med protein drikk. etterfulgt av 8 måltider med ris og kylling filet fordelt utover dagen. Spiser en pose med cashew nøtter for å få i meg bra fett, noe jeg gjør helt fram helt til konkurranse dagen.

Samuel Helgesen :: Kroppsbygging

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke. Dalblad`s sitt Tree in one. L Glutamine/Creatine det er noe av det jeg bruker stort sett hele året!

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?
Beste for meg, var å gå om morgenen før frokost.

Beskriv deg selv med fem ord.
Glad, omtenksom, sosial, søkende og ikke minst mye ?stå på vilje?

Noe du vil nevne til slutt?
Til alle som har lyst: så er det bare å satse og prøve! Bedre å feile enn å ikke ha prøvd! Men stort sett går det bra:)   Lykke til!!!!!

Samuel Helgesen :: Kroppsbygging

Samuel…16/11-05.

Av Iform.no november 16, 2005 10:00

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser