Sandefjord Open 2016

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mars 21, 2016 08:00

Sandefjord Open 2016

BILDER | VIDEO | RESULTATER

Fitness er en idrett som blir stadig mer populær. Totalt var det 166 utøvere i aksjon under stevnet som markerte starten på fitnessesongen 2016.

Sandefjord Open ble arrangert første i gang 1991 – i år var det altså 25års-jubileum. I dag er det sammen med Oslo Grand Prix og NM i kroppsbygging og fitness blant de tre største arrangementene i landet.

Promotør og stevnearrangør Geir Hansen beskriver at trenden har kommet for å bli. Det speiler seg i økende interesse og stadig flere deltakere. Bikini fitness og mens physique er de raskest voksende grenene. Her skal man ikke ha for mye muskelvolum, men være definerte, og dermed når man ut til flere. Classic bodybuilding er mer ekstremt – det er en liten nisje i denne sporten, sier Hansen.

BILDER DAG 2  (Søndag)

Fotograf Tom Ivar Arntsen 

 

Intervjuer fra dag 2 (Søndag)

_MG_6741

BILDER DAG 1  (Lørdag)

Fotograf Tom Ivar Arntsen 

_MG_5838

Intervjuer fra dag 1 (lørdag)

BILDER DAG 2  (Søndag)

Fotograf Tom Ivar Arntsen 

sandefjord-open-2016-innveiing6

Intervjuer fra innveiing/registrering (lørdag)

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mars 21, 2016 08:00

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!