Sandra Hansen (28) kom på andreplass i sin første body fitness-konkurranse.

Av Geir Tverdal april 11, 2012 16:46

Sandra Hansen (28) kom på andreplass i sin første body fitness-konkurranse.

Nå skal jeg jobbe hardt og forhåpentligvis være i enda bedre form til Sandefjord Open 15. april, sier Sandra Hansen

Jeg stilte i debutantklassen i Fredrikstad Open lørdag før påske og er meget fornøyd, sier bindalsjenta som nå bor i Sarpsborg.
 
Der går det i trening dagen lang og hele uka, ettersom hun er daglig leder, personlig trener og kostholdsveileder på Actic treningssenter.
 
? Jeg er utdannet personlig trener og kostholdsrådgiver via The Academy i Sverige og har trent styrke i mange år. Jeg bestemte meg i januar for å stille i konkurranse og startet da på diett. Jeg trener seks dager i uka hos min trener Thor Jonny Rådahl, som driver Sefa treningssenter i Sarpsborg. Her får jeg den beste oppfølgingen og ikke minst masse motivasjon til å fortsette, forteller 28-åringen.

LES OGS؅: Sandefjord open 2012


 
Body fitness er en disiplin innen kroppsbygging. Body bulilding handler først og fremst om å vise muskler. I body fitness er også hud og hår vektlagt.
 
? Konkurransen går på symmetri, god fysikk, og posering. Det er delt opp i to klasser etter høyde. Jeg er 1.60 høy og stiller i klassen inntil 1.63, forteller hun.
 
Helgen etter påske er det ny konkurranse, så høytiden skal brukes til å trene.

? Nå skal jeg jobbe hardt og forhåpentligvis være i enda bedre form til Sandefjord Open 15. april, sier Sandra Hansen


Av Geir Tverdal april 11, 2012 16:46

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!